The Dog House

0

The Dog House de la Pragmatic Play, un joc care pare făcut la mișto după design dar care e foarte, foarte șmecher.

Slot video: The Dog House

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Ziceți-mi voi mie că nu vă atrage atenția jocul, măcar puțin, datorită graficii. Poate vi se pare stupid, tâmpit, mai știu eu cum… dar… nu e mai memorabil decât altele? E glumă, asta-i clar, nici nu se vrea a fi ultra-serios cu grafica asta. Dar gameplay-ul e bun. Și cel obișnuit, și cel de rotiri gratuite, unde câștigurile sunt super mari cu Wild-urile care rămân blocate.

Pragmatic nu e printre furnizorii ultra-cunoscuți de la noi, dar eu mă aștept să crească foarte mult. Au dat deja lovitura cu Peaky Blinders, încep să facă tot mai multe sloturi Megaways (inclusiv The Dog House are versiune Megaways, găsiți recenzia mea pe blog) și au multe păcănele la care chiar câștigi bine. Merită să le încercați. Eu sunt sigură că peste 2-3 ani vor fi super jucate.

Simboluri

Rottweiler-ul e câinele cel mai important din joc – și nu e fioros, cum e în realitate. Plătește miza de 37,5 ori când apare pe toată linia. Urmează prințesa shih-tzu, pugul și beagle-ul; zgarda și osul. Simbolurile mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Bonus. Wild e cușca, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Bonus e simbolul cu lăbuța câinelui care dă rotirile gratuite dacă apare pe coloanele impare.

Cum câștigi la The Dog House

Cu câinii, mai ales cu rottweiler-ul și cu shih-tzu-ul. Sunt foarte multe simboluri (11 + 2 speciale) la un ecran cu doar 15 spații și 20 de linii de plată. Asta înseamnă că vei avea câștiguri mai rare, dar mai mari decât la alte jocuri. Wild-ul e super bun și vine cu un multiplicator (x2 sau x3).

Mega câștigurile sunt la rotirile gratuite. 3 simboluri Bonus le declanșează – dar, să știți, vin greu tare. Intri într-un ecran nou, separat, în care afli câte rotiri gratuite primești (minim 9, maxim 27). Ele nu pot fi continuate sau redeclanșate. Odată ajunși la rotiri, jucăm ca în modul obișnuit, cu principalul avantaj fiind Sticky Wild-ul. Toate Wild-urile care apar pe ecran rămân blocate pe poziții până la final, iar dacă le prinzi în primele runde bonus le vei juca pe toate cu Wild-uri pe ecran. Poți câștiga super mult.

👉Joacă THE DOG HOUSE la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE DOG HOUSE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.