The Dog House Megaways

0

The Dog House Megaways e versiunea jocului cu căței de la Pragmatic în care liniile se duc în Megaways și depășesc 100.000!

Slot video: The Dog House Megaways

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

De The Dog House am mai scris, mie îmi place jocul. Și grafica, cu toți cățeii zâmbitori, dar și pentru modurile de câștig. Cu versiunea de Megaways, posibilitățile de câștig cresc la peste 100.000. Numărul liniilor de plată variază la fiecare rotire și plătesc toate simbolurile de pe coloane adiacente, deci oricât ar varia, tot sunt câteva sute. Rotirile gratuite vin mult mai ușor decât la primul joc, dar e și opțiunea să le cumpărăm, și nu mai e nevoie să dăm noi spin-uri până la specială. Toate cu Sticky Wild, cum e frumos.

Simboluri

Sunt simbolurile pe care le avem și în jocul original, diferă doar valorile lor. Rottweiler-ul plătește cel mai mult – miza x7,5 când apare pe toată linia. Urmează prințesa shih-tzu, pugul și beagle-ul; zgarda și osul. Simbolurile mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Bonus. Wild e cușca, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Bonus e simbolul cu lăbuța câinelui care dă rotirile gratuite dacă apare de cel puțin 3 ori.

Cum câștigi la The Dog House Megaways

Tot ca la jocul simplu, cu câinii – în special rottweiler-ul și cu shih-tzu-ul. Aici nu mai e problema cu numărul mare de simboluri pentru puține linii de plată, câștigurile vor veni des, iar adesea vom avea și simboluri stivuite care să crească numărul liniilor câștigătoare. Wild-ul e tot cu multiplicator, x2 sau x3.

Mega câștigurile sunt la rotirile gratuite. 3 simboluri Bonus le declanșează, iar în funcție de câte simboluri apar poți lua până la 30 de rotiri.. Pot fi cumpărate dacă plătești miza x100, sumă pe care de obicei o și recuperezi în bonus.

Sunt două tipuri de rotiri gratuite și poți alege la startul bonusului pe care vrei să le joci.

Rotiri Gratuite cu Sticky Wilds: toate rundele (între 7 și 20) se joacă cu 2-7 Wild-uri care rămân blocate pe pozițiile lor. Dacă apar Wild-uri noi pe ecran, și ele rămân blocate pe tot parcursul rotirilor, dar vin și cu un multiplicator suplimentar.

Rotiri Gratuite cu Raining Wilds: pe parcursul rundelor (între 15 și 30) vor apărea Wild-uri pe ecran – maxim 6 pe rotire. E posibil și să fie runde fără vreun Wild. Sunt puse în poziții aleatorii – uneori pot fi senzaționale, pe coloane consecutive, alteori complet inutile – pe ultimele coloane.

Între cele două: varianta de Sticky Wilds e relativ constantă. Dacă vrei să cumperi rotirile gratuite, cu ea îți vei recupera banii sigur. Sticky Wild-urile rămân pe ecran și spre final vei avea o grămadă de Wild-uri pe ecran, deci mega bani. A doua e volatilă. Raining Wild-urile pot apărea cum trebuie și atunci câștigi foarte mult; sau, dacă ai ghinion, nu apar unde ai nevoie de ele și nu câștigi aproape nimic. Alegeți în funcție de cât de norocoși vă simțiți.

👉Joacă THE DOG HOUSE MEGAWAYS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE DOG HOUSE MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.