Bronco Spirit

0

Bronco Spirit: Trăiește calul sălbatic din tine! Cred că așa ar suna sloganul dacă ar fi vin sau vodkă. E joc de aparate, deci anulăm sloganul. Bronco Spirit: Câștiguri sălbatice! Merge?

Slot video: Bronco Spirit

Furnizor: Pragmatic

Tema: Western

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 75

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Grafic, arată impresionant. Am mai văzut tema western-urilor cu indienii nativi americani și în Buffalo Magic de la Novomatic, dar comparându-le… iese în avantaj Bronco Spirit. Pragmatic e printre furnizorii care îmi plac din ce în ce mai mult, pe măsură ce descopăr noi jocuri de la ei sunt tot mai mare fană. Mai ales după recentele Megaways-uri sau Peaky Blinders. Bronco Spirit e de la începutul anului și merge în direcția clasicelor sloturi Pragmatic, nu a celor moderne. Sunt 75 de linii de plată, rotiri gratuite, dar și modul progresiv pe care l-am văzut și alte sloturi ale lor în care aduni simboluri speciale care apoi se transformă în Wild.

Simboluri

Calul sălbatic plătește cel mai bine: miza x10. Urmează tânăra indiancă, coiful de căpetenie, cortul, toba, securea, fluierul și focul de tabără. Restul sunt simbolurile cărților de joc (inimă neagră, inimă roșie, treflă, caro).

Simbolurile speciale sunt Wild, Bonus și moneda Bronco. Wild-ul apare la fiecare 10 rotiri și înlocuiește orice simbol. Bonus dă rotiri gratuite atunci când apare de 3 ori pe ecran. Moneda Bronco este contorizată pe parcursul rotirilor și, la a 10-a, toate monedele strânse vin pe ecran în formă de Wild.

Cum câștigi la Bronco Spirit

Câștigi odată la 10 rotiri. OK, ai și câștiguri rundă de rundă, dar contează ce se întâmplă la finalul seriei de 10. Timp de 9 rotiri, toate monedele armăsarului sunt adunate și contorizate în partea din dreapta sus a ecranului. Rotirea numărul 10 ți le aduce pe toate în ecran sub forma unor Wild-uri. Acolo îți umpli buzunarele. Important: nu schimbați miză în timpul seriei de 10, pentru că veți reseta la 1. Chiar dacă la rotirile gratuite iei constant super bani, cele mai mari încasări eu le-am avut la rotirea 10, când au venit toate Wild-urile și au umplut liniile de plată.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. 3-5 simboluri Bonus îți aduc rotirile. Ai între 5 și 15 la una dintre opțiunile de bonus sau între 15 și 45 la cealaltă.

Varianta cu mai puține rotiri se joacă având 7 Wild-uri pe ecran. Primești 5 rotiri la 3 Scatter-uri (10 la 4, 15 la 5). Pot apărea și alte Wild-uri, pe lângă ele, iar aleatoriu pot fi adăugați și multiplicatori.

A doua variantă e cea cu 4 Wild-uri pe ecran, dar mai multe rotiri. Ai 15 rotiri la 4 Scatter-uri (30 la 4, 45 la 5). La fel, pot veni Wild-uri suplimentare sau multiplicatori.

Rotirile gratuite POT fi redeclanșate dacă ai 3 simboluri Scatter în timpul lor. Nu vor fi prelungite, ci la finalul lor intri din nou în ecranul în care alegi ce tip de rotiri vrei să joci.

Dintre cele două opțiuni de rotiri, eu n-am ce să recomand, am avut profituri aproape la fel.

👉Joacă BRONCO SPIRIT la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BRONCO SPIRIT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.