Curse of the Werewolf Megaways

0

Curse of the Werewolf Megaways, unul dintre jocurile toamnei 2020 cu zeci de mii de linii de plată, vine de la Pragmatic Play!

Slot video: Curse of the Werewolf Megaways

Furnizor: Pragmatic

Tema: Horror

Format: 6 coloane – 1-6 linii

Linii de plată: 46.656

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

2020 a fost anul sloturilor Megaways. ISoftBet a pornit trendul iar Pragmatic Play a intrat imediat pe fir și a lansat câteva excelente. Întâi cu upgrade-uri ale unor jocuri ca la aparate deja consacrate (The Dog House, Great Rhino); acum cu unul 100% nou. Curse of the Werewolf Megaways are un număr mai mic de linii de plată decât celelalte jocuri de acest tip, sub 50.000, dar și ecranul e mai mic (maxim 6×6, în timp ce restul se duc până la 7×7). Au lansat jocul fix înainte de Halloween, recenzia mea vine puțin după – dar sper că toate recomandările mele din perioada horror a anului v-au fost pe plac. Văd că a fost, în anii 60, un horror britanic cu numele Curse of the Werewolf. Nu știu dacă au vreo legătură slotul cu filmul, dar dacă e cineva care l-a văzut și poate să dea niște detalii în comentarii… promit un bonus la unul dintre cazinourile partenere.

Simboluri

Vârcolacul e simbolul principal, plătește miza x10 dacă apare pe toată linia de plată. Urmează cei 4 oameni – banditul, drogata, bărbierul nervos și nemâncatul. Bine, așa i-am caracterizat eu, ca să-i putem diferenția. Că toți arată foarte dubios. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Bonus și simbolul misterios. Wild apare pe coloanele 2-6 și înlocuiește orice simbol. Simbolul bonus (Scatterul) e vârcolacul care urlă la lună și acordă între 8 și 15 rotiri gratuite. Simbolul misterios e tot un vârcolac care urlă la lună, dar pe el nu scrie Bonus. Apare oriunde pe ecran și se transformă în același simbol, decis aleatoriu. Practic, un mini-Wild.

Cum câștigi la Curse of the Werewolf Megaways

E un joc de aparate Megaways, așa că vei încasa foarte des, dar nu sunt sume colosale. Vârcolacul e bun pentru încasat, simbolul misterios te poate ajuta și el mult, iar Wild-ul e baza. Dar, repet, banii mulți vin la bonus. O semi-specială e SuperRotirea, care se poate activa oricând în jocul obișnuit și aduce doar simboluri cu valoare mare. Câștigurile sunt garantate la ea.

Mega câștigurile sunt la rotirile gratuite. 3 simboluri Scatter (Bonus) dau 8 rotiri; iar numărul lor crește în funcție de câte bonusuri ai pe ecran până la 15 (pe care le primești cu 6 simboluri).  Ele pot fi continuate dacă ai cel puțin 2 Scatteruri în timpul lor și, la fel, progresiv, vei primi între 2 și 10 extra-rotiri.

Rundele gratuite se joacă având un simbol special suplimentar, vârcolacul pe fundal galben. Jocul l-a numit Vârcolacul ce Atacă. De fiecare dată când apare, distruge între o viață a unui simbol uman. Când un personaj pierde 5 vieți, va fi înlocuit pentru restul rotirilor de vârcolacul principal din joc și se acordă o rotire gratuită suplimentară. Super câștigurile vin după ce ai 2 personaje transformate în vârcolac, în ultimele 2-3 rotiri gratuite.

Ai și opțiunea de a cumpăra rotirile gratuite, pentru o sumă de miza x100. Eu zic că recuperezi suma la rundele bonus. Am avut și bonusuri la care am încasat foarte puțin, dar ele au fost rare… cam la un bonus din 5 am luat mai puțin decât aș fi dat (sau am dat) pe rotirile cumpărate.

👉Joacă CURSE OF THE WEREWOLF MEGAWAYS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CURSE OF THE WEREWOLF MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.