Wild Gladiators

0

Wild Gladiators invadează arena de păcănele. Aparatul de la Pragmatic ne duce în Roma Antică, între tigri și gladiatori!

Slot video: Wild Gladiators

Furnizor: Pragmatic

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Nu-l avem nici pe Spartacus, nici pe Maximus Decimus Meridius. Dar sunt buni și gladiatorii din jocul ăsta. Băieții se bat cu tigrii și așteaptă aprobarea lui Cezar ca să ne umple pe noi de bani. Noroc că Cezar e băiat de treabă și el și ne ajută cât poate. Recunosc că îmi place mai mult Gladiator Jackpot de la PlayTech. Totuși, ăla e printre preferatele mele și-l are pe Maximus. Wild Gladiators e foarte tare, chiar l-aș pune în topul jocurilor de aparate epice sau de acțiune. Imaginea și muzica sunt super, potrivite tematicii, avem rotiri gratuite, avem un SuperWild și avem, în dreapta ecranului, bara de multiplicator care ne mărește câștigurile.

Simboluri

Cezar plătește cel mai mult în joc: miza x16. Urmează împărăteasa, tigrul, carul și scutul, iar restul simbolurilor sunt cărți de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e gladiatorul și înlocuiește orice simbol, iar dacă apare pe rândul din mijloc se extinde pe toată coloana. Un panou de gladiatori cu multiplicatorul x10 pe coloana suplimentară aduce un câștig colosal, de miza x100.000! Scatter e Colosseumul și acordă 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Wild Gladiators

Cu Cezar, cu soția lui și cu Wild-uri. Bine, multiplicatorii de pe coloana externă sunt foarte importanți. Practic, un dublaj în care tu nu ai cum să pierzi. Dacă pe mijlocul coloanei externe apare un simbol Wild, atunci se activează bonusul SuperWild și pe fiecare rolă va fi pus, aleatoriu, un Wild. Iar Wild-urile de pe rândul din mijloc se extind pe toată coloana.

Câștiguri mari sunt ai, pe lângă SuperWild, și la rotirile gratuite. 3 Scatter-uri pe coloanele 1, 3 și 5 declanșează 10 rotiri. Sunt nelimitate, dacă apar din nou simbolurile Scatter în timpul rundelor gratis ele vor fi prelungite. Coloana extra și bonusul SuperWild rămân în joc.

👉Joacă WILD GLADIATORS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul WILD GLADIATORS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.