Volcano Wealth

0

Volcano Wealth creează un întreg univers în joc, cu războinici asiatici și tigri albi în căutarea bogățiilor ascunse în vulcan.

Slot video: Volcano Wealth

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 100

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Recunosc, sunt un pic confuză din cauza poveștii jocului. Tot spun că vreau să văd noutăți, lucruri diferite la păcănele – și aici cam asta am primit, doar că… povestea e mai greu de înțeles aici. Avem un războinic asiatic și o prințesă; un tigru alb, ceva flori și un vulcan. Acum, vulcanii mari ai Asiei sunt în Iran, în Turcia, în Rusia. Zona vestică. Personajul principal mi se pare din estul Asiei, arată a coreean sau a japonez. Tigrul alb bengalez e din India. N-au legătură între ele. Deci e un univers doar al jocului.

Aparatul nu m-a convins pe mine. L-am încercat acum prima dată, nu-l știam, nici nu cred că revin la el. Grafica e slabă, plățile sunt mici (avem 100 linii de plată), nici măcar la rotirile gratuite n-am câștigat prea mult. Dacă vă tentează, recomand să-l jucați Demo întâi, să vedeți dacă merită să băgați bani reali în el.

Simboluri

Războinicul e cel mai tare simbol; iar dacă apare pe toată linia de plată ne dă înapoi miza x4. Apoi vin prințesa, tigrul alb, vulturul (asta e simbolul ăla?), florile și cărțile de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt vulcanul, cu rol de Wild, și acea imagine cu bogățiile naturii care e Scatter și aduce rotiri gratuite.

Cum câștigi la Volcano Wealth

Simbolurile au plăți foarte mici pentru că sunt 100 de linii și un ecran de 5×4. Asta înseamnă și șanse mai mari să avem multe linii câștigătoare la fiecare rotire. Per total, însă, la cele mai multe rotiri vom încasa mai puțin decât pariem. Singurul plus în jocul obișnuit e Wild-ul, care se extinde pe toată coloana.

Câștiguri mari pot veni la rotirile gratuite. Numărul lor depinde de câte Scatter-uri avem pe ecran. 10 rotiri la 3 simboluri; 20 la 4 și maximul de 50 când apar pe ecran 5 Scatter-uri. Ele pot fi apoi extinse, dacă în timpul rundelor gratis apar cel puțin 2 simboluri Scatter pe ecran. Nu există o limită aici, putem merge la infinit cu rotirile.

Dacă sumele pe care le încasezi nu te mulțumesc, poți merge la dublaje. E cea mai cunoscută opțiune de la EGT, „totul sau nimic”. După fiecare câștig poți alege dacă încasezi sau dacă încerci să mărești suma prin Gamble. Dacă dai Gamble, mergi în ecranul alternativ în care ai de ales culoarea așilor care se vor întoarce. Roșu sau negru. Ai nimerit culoarea, câștigul tău e dublu. Ai greșit-o, ai pierdut tot. Recomand, din nou, ce spun de fiecare dată: nu dubla absolut orice câștig. Mai ales dacă ajungi la o sumă bună. Riști să pierzi tot și să te trezești că ai pariat toți banii la un joc fără să bagi ceva în casă pentru că ai pierdut la dublaje. Când câștigul e bun, încasează-l sau dublează-l de 1-2 ori.

Cum la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e 100% clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă VOLCANO WEALTH la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul VOLCANO WEALTH poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.