Flaming Hot Extreme

0

Flaming Hot Extreme, un upgrade excelent de la EGT al originalului joc cu fructe. Re-rotirea când ai 2 Scatter-uri e ceea ce-l face special.

Slot video: Flaming Hot Extreme

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Despre originalul Flaming Hot am scris că e „drăguț, fără să fie special”. Despre Extreme pot să spun că e foarte bun. De obicei, update-urile EGT înseamnă o schimbare a liniilor de plată, cel mult mărirea ecranului din 5×3 în 5×4. La Flaming Hot Extreme, însă, apar rotirile gratuite – pe care nu le aveam la jocul original. Iar șansele ca ele să vină sunt ridicate de o semi-specială pe care aș vrea-o la orice aparat: când ai 2 simboluri Scatter pe ecran primești o re-rotire, cu cele două fiind blocate pe locurile lor.

Simboluri

Șeptarii plătesc miza x25 când apar pe toată linia. Apoi vin BAR-urile, pepenii, bananele, strugurii, merele, caisele și cireșele.

Specialele sunt Wild și Scatter. Wild apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter e dolarul și aduce rotirile gratuite.

Cum câștigi la Flaming Hot Extreme

Cu șeptarii se câștigă foarte bine, cu BAR-urile bine, cu restul puțin spre binișor. Avantajul e că are 20 spații pe ecran și sunt doar 8 simboluri obișnuite, așa că vor veni destul de des plățile.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. Dolarii cu rol de Scatter dau între 10 și 30 rotiri gratuite, în funcție de câți sunt pe ecran (10 pentru 3, 20 pentru 4, 30 pentru 5). Când apar în joc cel puțin 2 Scatter-uri, ambele rămân blocate pe locurile lor și primești o re-rotire care îți poate aduce unul în plus – așadar, șanse mai mari să prinzi rotirile gratuite. Iar ele pot fi prelungite!

La EGT poți mări oricând un câștig cu opțiunea de dublaj. Când ai o linie câștigătoare, ai de ales dacă încasezi plata ei sau mergi pe „totul sau nimic” cu opțiunea de Gamble/Dublaj. Acolo va trebui să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă (roșu sau negru). Dacă o nimerești, banii tăi din acea rotire se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. Dublajele sunt bune, utile, dar nu abuza de ele. Amintește-ți să mai bagi și în casă. Sunt și rotiri unde ai un câștig suficient de bun încât să nu merite să fie riscat.

Cea mai importantă opțiune a jocurilor EGT e că poți câștiga un Jackpot la ele. Jackpotul se declanșează aleatoriu, atunci când joci cu bani reali, și poate ajunge chiar și la suta de mii de euro. Important de spus – toate păcănelele EGT au jackpot și online, nu doar în sălile de jocuri.

👉Joacă FLAMING HOT EXTREME la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLAMING HOT EXTREME poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.