Fruit Shop Christmas Edition

0

Fruit Shop Christmas Edition, slotul NetEnt inspirat din originalul Fruit Shop, ne aduce fructe proaspete și de Crăciun!

Slot video: Fruit Shop Christmas Edition

Furnizor: NetEnt

Tema: Crăciun

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

 

Fruit Shop-ul original e unul dintre cele mai populare sloturi NetEnt din istorie. Chiar dacă e foarte simplu pentru ce creează furnizorul de obicei, jucătorii de aparate l-au îndrăgit pentru combinația dintre fructe și mod de joc modern. Christmas Edition-ul păstrează funcționalitățile originalului dar ne duce într-o tematică de sărbători, de Crăciun. Cu oameni de zăpadă, brazi și fructe înghețate.

Liniile câștigătoare îți acordă rotiri gratuite. Asta e chestia mea preferată din joc. Atunci când ai cel puțin 3 simboluri mari pe ecran primești o rotire; iar dacă ai 5 identice primești 5 rotiri gratis.

Simboluri

Cireșele au cea mai mare plată, miza x133 când apar de 5 ori. Apoi vin prunele, lămâile, portocalele și pepenii; restul fiind cărți de joc de la 10 la A.

Simbolul special este logoul jocului, Fruit Shop, cu rol de Wild și de multiplicator. El înlocuiește orice simbol și, pe linia lui, câștigurile se dublează.

Cum câștigi la Fruit Shop Christmas Edition

Cu fructele, mai ales datorită Wild-ului care apare atunci când ai nevoie de el și îți dublează valoarea liniei de plată.

Mega câștigurile vin la rotirile gratuite pe care le primești după orice câștig cu simboluri mari pot fi inclusiv Wild-uri pe ecran). 5 fructe identice îți dau 5 rotiri, 4 îți aduc 2 rotiri iar 3 fructe (sau 2 cireșe) pe linia de plată oferă o singură rundă bonus. În timpul lor, însă, rotirile pot fi continuate și cu cărțile de joc, cu aceleași numere. Practic, la jocul ăsta nu te superi nici dacă ai linii mici de câștig, pentru că vin re-rotirile care se pot prelungi destul de mult. Nu e vreo limită maximă. Atenție, rotirile se adună! Dacă ai, de exemplu, 5 linii cu 2 cireșe vei primi 5 rotiri gratuite, câte una pentru fiecare linie de plată!

👉Joacă FRUIT SHOP CHRISTMAS EDITION la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FRUIT SHOP CHRISTMAS EDITION poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.