Flowers

0

Flowers, slot video NetEnt cu rotiri gratuite și ceva special: unele simboluri sunt duble, deci poți avea o linie de 5 cu 10 simboluri!

Slot video: Flowers

Furnizor: NetEnt

Tema: Flori

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 30

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Hai să-ncep cu cea mai tare chestie de la Flowers. Simbolurile pot avea o floare pe ele sau două flori. Iar plata se calculează în baza numărului de flori, nu al simbolurilor existente. Practic, pe linia de plată tu poți avea 5 simboluri dar 10 flori, și primești banii pentru cele 10. La fel și la Scatter, unde poți lua rotirile cu doar 2 simboluri dacă și ele sunt „duble”. Cel mai util e atunci când ești la rotirile gratuite, se prelungesc mult mai ușor decât la alte jocuri.

Ca idee de joc, Flowers e o ironie la adresa femeilor. Au făcut cei de la NetEnt un slot cu flori, eu eram bucuroasă când am văzut numele, am crezut că o să fie ceva cu trandafiri strălucitori, dar ce să vezi… au desenat florile ca să fie nervoase, sau să râdă de noi, parcă-s pastilate. Nu-i frumos.

Simboluri

Trandafirii îți plătesc miza x66 atunci când sunt 10 pe linie. Urmează floarea soarelui, planta carnivoră, bujorul și floarea clopoțel. Restul sunt cărți de joc, de la J la A, iar ele nu vor fi niciodată duble – pot fi maxim 5.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e Soarele și înlocuiește orice simbol. Scatter e simbolul cu nori, poate fi și el dublat, și primești rotiri gratuite dacă ai cel puțin 4 nori pe ecran.

Cum câștigi la Flowers

Florile principale – trandafirul, floarea soarelui sau planta carnivoră – sunt cele care-ți aduc câștigurile. Totuși, și cele mai slabe te pot îmbogăți dacă apar mai mult de 5-6 pe linia de plată.

Câștiguri mari prinzi la rotirile gratuite. Primești 10 rotiri la 4 nori, apoi crește cu 5 pentru fiecare nor. Maximul e de 30, obținut cu 8 nori. Maximul din jocul obișnuit, pentru că ele pot fi prelungite oricât. Odată ce ajungi în ele, șansele să le continui sunt mari, iar plățile vor fi foarte bune. Wild-ul va apărea des și stivuit – ceea ce nu prea se întâmplă în jocul obișnuit, iar toate rotirile sunt jucate cu un multiplicator stabilit în funcție de câți nori prinzi inițial.

👉Joacă FLOWERS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLOWERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.