Flowers Christmas Edition

0

Flowers Christmas Edition, varianta de Crăciun a slotului cu flori on drugs de la NetEnt. Aceleași bonusuri, aceleași speciale.

Slot video: Flowers

Furnizor: NetEnt

Tema: Flori

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 30

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

E ca Tuborg Christmas Brew față de Tuborg: totu-i la fel, în afară de nume și de ambalaj. Dar merge în perioada sărbătorilor. Dacă tot nu mai ninge afară, măcar la păcănele să vedem zăpadă.

Ce-mi place și la Flowers, și la Flowers Christmas Edition, e asta: Simbolurile pot avea o floare pe ele sau două flori. Iar plata se calculează în baza numărului de flori, nu al simbolurilor existente. Practic, pe linia de plată tu poți avea 5 simboluri dar 10 flori, și primești banii pentru cele 10. La fel și la Scatter, unde poți lua rotirile cu doar 2 simboluri dacă și ele sunt „duble”. Cel mai util e atunci când ești la rotirile gratuite, se prelungesc mult mai ușor decât la alte jocuri.

Simboluri

Trandafirii îți plătesc miza x66 atunci când sunt 10 pe linie. Urmează floarea soarelui, planta carnivoră, bujorul și floarea clopoțel. Restul sunt cărți de joc, de la J la A, iar ele nu vor fi niciodată duble – pot fi maxim 5.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e Soarele și înlocuiește orice simbol. Scatter e simbolul cu nori, poate fi și el dublat, și primești rotiri gratuite dacă ai cel puțin 4 nori pe ecran.

Cum câștigi la Flowers Christmas Edition

Florile principale – trandafirul, floarea soarelui sau planta carnivoră – sunt cele care-ți aduc câștigurile. Totuși, și cele mai slabe te pot îmbogăți dacă apar mai mult de 5-6 pe linia de plată.

Câștiguri mari prinzi la rotirile gratuite. Primești 10 rotiri la 4 nori, apoi crește cu 5 pentru fiecare nor. Maximul e de 30, obținut cu 8 nori. Maximul din jocul obișnuit, pentru că ele pot fi prelungite oricât. Odată ce ajungi în ele, șansele să le continui sunt mari, iar plățile vor fi foarte bune. Wild-ul va apărea des și stivuit – ceea ce nu prea se întâmplă în jocul obișnuit, iar toate rotirile sunt jucate cu un multiplicator stabilit în funcție de câți nori prinzi inițial.

👉Joacă FLOWERS CHRISTMAS EDITION la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLOWERS CHRISTMAS EDITION poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.