Jingle Spin

0

Jingle Spin combină roata norocului cu jocurile de aparate. Moș Crăciun învârte roata și trimite bani, rotiri gratuite sau alte surprize!

Slot video: Jingle Spin

Furnizor: NetEnt

Tema: Crăciun

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Foarte tare jocul. Moș Crăciun e în dreapta ecranului cu roata norocului și, la fiecare rotire, învârte roata și trimite surprize către spiridușii care stau deasupra simbolurilor. Pot fi bani cash, poti fi rotiri gratuite sau Wild-uri extinse – toate la fel de bune. Feature-ul ăsta îl face unul dintre jocurile mele preferate de Crăciun. În rest, destul de simplu. Tematica de Crăciun e bine integrată și în simboluri, și în muzică, și în poveste.

Simboluri

Globul de Crăciun plătește cel mai bine, miza x50. Apoi simbolul cu portocală și scorțișoară, brăduțul în miniatură, renul în miniatură și conul. Simbolurile mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolul special e cutia de cadouri, cu rol de Wild. Înlocuiește orice simbol, dar în combinație cu cadourile primite de la ajutoarele Moșului face mult mai multe. Explic mai jos.

Cum câștigi la Jingle Spin

Cu globurile câștigi bine, chiar și cu celelalte simboluri mari. Wild-ul e tare.

Câștiguri mari obții doar cu Wild-ul, dar e nevoie și de roata norocului. Pe roată poți avea diferite surprize: bani cash, rotiri gratuite, Wild extins sau un ornament-surpriză care poate deveni oricare dintre cele 3. Roata are și spații goale, iar dacă după ce o învârte Moșul ajunge pe un spațiu gol, nu va merge nicio surpriză la ajutoare.

Spiridușii aruncă surprizele primite de la Moș Crăciun de la unul la altul, spre stânga, la fiecare rotire. Dacă apare un Wild sub ajutorul care ține o surpriză în mână, aceasta va cădea în cutia cu cadouri și vei primi bonusul. Poți lua bani cash (până la miza x5,000), rotiri gratuite sau preferata mea, Wild-ul extins. Wild-ul e uluitor pentru că se duce pe toate spațiile adiacente, iar dacă-l ai pe mijlocul ecranului ajungi la 9 Wild-uri după bonus.

La rotirile gratuite dispar spațiile goale de pe roata norocului. Deci fiecare rundă va aduce câte o surpriză, iar Wild-urile apar mai des, așa că vei câștiga sume mari de tot.

👉Joacă JINGLE SPIN la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JINGLE SPIN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.