Santa vs Rudolf

0

Santa vs Rudolf e bătălia Moșului cu renul său, într-un joc de aparate NetEnt. Printre cele mai tari jocuri de Crăciun pe care le găsiți online.

Slot video: Santa vs Rudolf

Furnizor: NetEnt

Tema: Crăciun

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 20 (Both Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Când se apropie Crăciunul devin obsedată de două lucruri: filmele cu Harry Potter și păcănelele tematice. Nu prea se leagă, nu? Harry Potter era preferatul meu când eram mică, mai ales că tot timpul apăreau filmele în jurul Crăciunului, și eram cea mai bucuroasă când le vedeam. E un fel de obicei al meu din copilărie peste care nu trec. Faza cu jocurile de aparate n-are legătură cu Crăciunul neapărat. Le joc cam tot timpul, că-mi plac. Doar că în decembrie le joc pe cele cu Moș Crăciun sau cu reni sau cu alte lucruri specifice sărbătorilor.

Santa vs Rudolf e printre preferatele mele. Muzică de Crăciun, personaje plăcute, simboluri realizate bine. Cam tot îmi place la el. Și posibilitățile de câștig sunt bune. Vă spun și un secret legat de gameplay: e identic cu The Invisible Man, tot de la NetEnt, despre care scrisesem un review în perioada Halloween-ului. E, practic, același joc – doar cu tematica schimbată.

Simboluri

Sania lui Moș Crăciun plătește miza x25, cel mai mult. Apoi sunt cadourile, zgarda de ren, globul ornamental cu renul și scrisoarea trimisă către Moș. Cele mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Moș Crăciun și Rudolf. Amândoi sunt Wild și înlocuiesc orice simbol, declanșând re-rotiri și rotiri gratuite.

Cum câștigi la Santa vs Rudolf

În jocul obișnuit câștigurile sunt micuțe, ies din tipare numai datorită Wild-urilor. Moș Crăciun apare doar pe prima coloană; renul apare doar pe coloana 5. De fiecare dată când unul dintre ei e pe ecran, merg câte un spațiu în direcția opusă lor, declanșând câte o re-rotire după fiecare mișcare.

Important de zis că liniile plătesc din ambele direcții. Nu e obligatoriu să ai simbolurile pe coloanele 1-2-3, ele pot fi și invers, de la dreapta la stânga (deci coloanele 5-4-3).

Când Moșul și Rudolf sunt pe același rând și ajung să se întâlnească vin și rotirile gratuite, care-ți aduc câștiguri uriașe.

Începi cu 8 rotiri gratuite, dar dacă cele două simboluri Wild se întâlnesc din nou pe același spațiu al ecranului le poți prelungi cu câte 4. Spre deosebire de jocul obișnuit, aici pot apărea oriunde în timpul rotirilor gratuite – nu doar pe coloanele din margine.

Deasupra ecranului ai două linii: Santas Gifts și Rudolf Spins. Ele contorizează Wild-urile care apar în timpul rotirilor gratuite și, dacă ajungi la 8 Wild-uri de același fel, mergi în unul dintre bonusuri. Șansele să îl poți activa sunt mari, pentru că rămân valabile re-rotirile din jocul obișnuit și poți prinde mai multe Wild-uri la o singură rundă. Bonusul pornește la încheierea rotirilor gratuite. Din păcate, nu le poți lua pe ambele. Primul pe care-l activezi (strângând cele 8 Wild-uri) e cel de care vei profita.

Rudolf Spins e cel mai simplu, care se activează la finalul rotirilor gratuite dacă ai 8 Wild-uri Rudolf în timpul lor. Ai 3 astfel de rotiri, doar că profitul e mult, mult mai mare decât cel din rotirile gratuite inițiale. În cele 3 Rudolf Spins vor apărea, înainte de rotire, 5 Wild-uri pe ecran. Mega câștig rundă de rundă.

Santas Gifts e adus de 8 Wild-uri Moș Crăciun. Aici mergi într-un mod de joc separat, tot cu tematică de Crăciun, și trebuie să alegi din diferite obiecte. Cutii de cadouri, globuri, șosete ale Moșului, etc. Dând click pe ele, poți descoperi ce se ascunde în spatele lor: multiplicatorul, câștigul de bani cash sau finalul rundei (care te duce la următorul Cadou). La finalul acestui bonus, toți banii adunați se înmulțesc cu multiplicatorul strâns pe parcursul bonusului. Foarte mari profiturile și aici. Repet, aceste două speciale plătesc ENORM!

👉Joacă SANTA VS RUDOLF la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SANTA VS RUDOLF poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.