Troll Hunters

0

Troll Hunters combină vikingii și trollii pentru un super joc de păcănele. Cu Cluster Pays și un bonus ușor de prins, aparatul merită încercat.

Slot video: Troll Hunters

Furnizor: Play’n Go

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Ca poveste, e reușit. Și ca gameplay. Dar întâi vorbim de povestea jocului. Trei vikinge scot săbiile și pornesc la vânătoare de trolli în mijlocul iernii. Muzica e foarte potrivită. La rotiri e auzi doar bătaia vântului, dar când câștigi începe o muzică epică, zici că-s filmele cu Clark Gable. Ca atmosferă și grafică, de top. Ca mod de joc, eu zic că-i tot de top. Seamănă puțin cu Energoonz, tot de la PlayNGo, jocul de aparate care a dat startul seriei de emoji-slots. Modul de plată e o combinație de Clustere cu linii (ești plătit dacă ai 3 simboluri alăturate pe linie sau coloană); fiecare câștig duce la căderea simbolurilor de pe ecran iar când golești coloana Bonus intri și la specială. Mai detaliat explic mai jos.

Simboluri

Cele trei vikinge plătesc cel mai bine: blonda dă miza x25, roșcata și bruneta dau miza x15. Urmează medalionul și halba (fiecare are câte 2 simboluri diferite: unul cu două medalioane sau hable, altul cu un medalion/o halbă) și bucata de carne pregătită de grătar. Câștigi și la combinațiile cu cel puțin 3 medalioane sau 3 halbe, chiar dacă sunt simbolurile diferite (deci cel cu 2 și cel cu 1).

Simbolul special e medalionul din aur cu Valknut. Valknut sunt cele 3 triunghiuri, e un simbol întâlnit în multe locuri antice ale triburilor germanice sau vikinge, iar ce reprezintă încă nu se știe cu certitudine.

Cum câștigi la Troll Hunters

Combinația cluster-linii nu e întâlnită foarte des, dar e bună pentru noi. Nu există liniile de plată clasice și nu e obligatoriu ca simbolurile să pornească de la coloana din stânga pentru a fi câștigătoare. De asemenea, nu sunt incluse nici cele adiacente – un Cluster cu 2 simboluri pe un rând și 2 pe rândul de mai jos nu va fi câștigător. E obligatoriu să fie minim 3 simboluri identice alăturate pe același rând sau aceeași coloană.

După ce se încasează câștigul, simbolurile care l-au creat cad de pe ecran. Dacă sunt doar 3, în locul lor apare un Wild. Dacă sunt 4 sau 5, nu vine nimic în locul lor. După cădere poți încasa din nou, dacă ajungi să ai noi simboluri identice alăturate, iar cu fiecare cădere crește multiplicatorul cu 1. Dacă golești ecranul primești miza x1.000.

În timpul căderilor vei vedea că sub simboluri, pe unele coloane, scrie BONUS. Dacă golești acele coloane mergi la rotirile gratuite, unde poți avea mega câștiguri. Se joacă pe același ecran 5×5, dar nu mai e obligatoriu ca simbolurile să fie alăturate. Ești plătit dacă același simbol e de 5 ori pe ecran, indiferent de loc. Va apărea un simbol nou aici, trollul, care poate suplimenta rotirile gratuite cu până la 20.

👉Joacă TROLL HUNTERS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TROLL HUNTERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.