Troll Hunters 2

0

Troll Hunters 2 e unul dintre cele mai bune update-uri de păcănele pe care le poți găsi într-un casino online.

Slot video: Troll Hunters 2

Furnizor: Play’n Go

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Primul Troll Hunters e foarte bun. Al doilea e extraordinar. Continuarea jocului de aparate chiar ia tot ce e mișto la original și îl face și mai mișto. Multiplicatorul rămâne, modul de plată e același, tematica și grafica sunt de top. Asta-i la fel. Acum vin îmbunătățirile. Războinicele care erau lângă ecranul de simboluri și în primul joc acum au un rol important în joc și fiecare are propriul ei multiplicator. Plățile lor sunt toate la fel de mari și pot plăti toate femeile, chiar dacă-s diferite pe Cluster. Bonusul vine acum dacă golești unul dintre rândurile de sus, nu o coloană – deci e mai ușor de adus. Rotirile gratuite sunt la alegere, ai 3 posibilități. Iar în timpul lor ai și un Wild suplimentar. Sincer vă spun că nu e nimic în jocul original care să nu fie mai bun la Troll Hunters 2.

Simboluri

Războinicele (blonda, roșcata, bruneta) plătesc miza x10 dacă apar pe toată linia sau coloana. În plus, oricare combinație dintre ele e câștigătoare, dar numai miza x5. Simbolurile mici sunt cele cu arme de război. Topor, secure, sabie, coif și con.

Simbolul special e medalionul din aur cu Valknut. Valknut sunt cele 3 triunghiuri, e un simbol întâlnit în multe locuri antice ale triburilor germanice sau vikinge, iar ce reprezintă încă nu se știe cu certitudine. Rolul lui în joc e de Wild Multiplicator.

Cum câștigi la Troll Hunters 2

Ca la primul joc, e o combinație de cluster-linii la modul de plăți. Nu e obligatoriu ca simbolurile să pornească de la coloana din stânga pentru a fi câștigătoare. De asemenea, nu sunt incluse nici cele adiacente – un Cluster cu 2 simboluri pe un rând și 2 pe rândul de mai jos nu va fi câștigător. E obligatoriu să fie minim 3 simboluri identice alăturate pe același rând sau aceeași coloană.

După ce se încasează câștigul, simbolurile care l-au creat cad de pe ecran. Dacă sunt doar 3, în locul lor apare un Wild. Dacă sunt 4 sau 5, nu vine nimic în locul lor.

Vei mai vedea în stânga jos un contor care se umple atunci când ai femeile jocului creează combinații câștigătoare. Ai nevoie de 3 „încărcări” ale contorului, iar când el e plin îți va da un Wild extra pe ecran. Wild-ul poate fi și multiplicator (x2 sau x3). Depinde de ce vikingă e în dreapta ecranului. Roșcata e cu x2, bruneta cu x2, blonda fără. După cădere poți încasa din nou, dacă ajungi să ai noi simboluri identice alăturate, iar cu fiecare cădere crește multiplicatorul cu 1. Dacă golești ecranul primești miza x500.

La jocul original, BONUS era scris pe coloane, în spatele simbolurilor. Aici e pe unul dintre cele trei rânduri de sus. În schimb, modul de a-l descoperi e identic ca la cel original: simbolurile cad, iar când întreg cuvântul bonus e vizibil ajungi la rotirile gratuite care dau mega câștiguri. Sunt și aici schimbări față de original. În timpul lor apare un Win Spin. Atunci când contorul din stânga jos se umple, primești o rotire suplimentară care se joacă având un chenar 2×2 doar cu Wild-uri.

Și aici, Wild-ul poate fi cu multiplicator. Dar nu depinde de contor, ci de ce alegi la startul rotirilor gratuite. Poți juca 9 runde în care Wild-ul e simplu; 7 runde în care ai Wild Multiplicator x2 și 5 runde cu Wild Multiplicator x3.

👉Joacă TROLL HUNTERS 2 la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TROLL HUNTERS 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.