Santa

0

Santa e un joc de aparate făcut de Pragmatic Play potrivit pentru spiritul Crăciunului. Puține păcănele au un Moș mai generos decât cel de aici.

Slot video: Santa

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Crăciun

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Pragmatic devine din ce în ce mai cunoscut și mai jucat în România. Când am început eu proiectul cu acest blog îmi amintesc că găseam jocurile lor doar la 3 cazinouri online. Acum numărul lor deja s-a dublat, dar cel mai important e că-s multe păcănele pe care lumea le joacă. Au dat lovitura cu Peaky Blinders și cu toate Megaways-urile scoase în 2020. Santa e foarte bun, și recunosc că nu-l jucasem până l-am testat acum să-i fac recenzie. Dar m-a prins, o să-l mai joc. Ca tematică e în tipare – seamănă cu alte jocuri de Crăciun, bun ca grafică, simboluri și ce mai trebuie. Ce-mi place mult e că poți câștiga sume mari. Și la bonus, și la jackpot.

Simboluri

Spiridușul plătește miza x20, cel mai mult. Urmează renul, clopoțeii, acadeaua și cele mici: cărțile de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Bonus și Scatter. Wild e Moș Crăciun și înlocuiește orice simbol. Bonus e cutia de cadouri și, când apare pe coloanele impare, te duce în bonusul jackpot. Scatter e bradul de Crăciun și acordă 6 rotiri gratuite când e pe coloanele din mijloc.

Cum câștigi la Santa

În jocul obișnuit vei avea profit doar când apare Moș Crăciun (are obișnuința să apară în Clustere, ca un expanding wild). Simbolurile mari sunt bune pentru buzunar, dar Moșul fiind Wild aduce banii.

Câștiguri mari poți obține la rotirile gratuite sau la Jackpot. Rotirile gratuite vin dacă ai pe coloanele din mijloc 3 Scatter-uri. Primești 6 rotiri și nu pot fi continuate, cu 6 rămâi. În timpul lor vor fi, la fiecare rundă, coloane întregi acoperite de Wild. Poate fi o coloană, pot fi două sau chiar 3. Dar niciodată nu va fi prima. Doar coloanele 2-5. Cel mai bine iese când ai Wild-urile pe coloanele 2 și 4 (2 și 3 n-am avut niciodată eu, deși acolo ar fi grămezi de bani).

Al doilea bonus e Jackpotul. Nu e jackpot global, ca la EGT, ci un Jackpot doar al acestui joc. Simbolul Bonus apare pe coloanele 1, 3 și 5. Dacă e pe fiecare coloană mergi la Jackpot. Acolo ai un brad plin de cadouri și fiecare cutie îți dă o sumă de bani, între miza x1 și miza x10. Nu există cutii goale, toate au sume de bani, iar tu le deschizi până dai de cutia cu jackpot. Există 4 nivele (Grand, Major, Minor și Mini) și merg de la miza x250 la miza x10.

👉Joacă SANTA la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SANTA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.