Sweet Bonanza

0

Sweet Bonanza îți dă voie să cumperi speciala, vine cu Scatter Pays și are multiplicatori uriași la rotirile gratuite. Diferit de ce jocuri cu fructe știm noi.

Slot video: Sweet Bonanza

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Fructe

Format: 6 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Scatter Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Jocuri cu fructe și șeptari sunt o grămadă, mai ales la EGT. Sweet Bonanza e făcut de Pragmatic Play, are fructe, dar e mult mai tare. Am zis și în primul rând din articol. Poți cumpăra speciala (și aproape de fiecare dată vei încasa mai mult acolo decât vei plăti pentru ea). Poți plăti puțin mai mult pe rotire ca să-ți mărești șansele să apară Scatter-urile necesare, dacă vrei. Cascade la câștiguri. Scatter Pays în loc de linii de plată. Mega multiplicatori la rotiri gratuite. E în topul încasărilor la mine jocul ăsta.

Simboluri

Principalele simboluri sunt forme geometrice (bomboane cu aceste forme?). Inima roșie plătește miza x50 dacă apare de cel puțin 12 ori pe ecran. Plăți mari vin și la pătratul mov, pentagonul verde și dreptunghiul albastru. Cele mici sunt fructe: măr, prună, pepene, strugure și banană.

Simbolul special e acadeaua, cu rol de Scatter. Dacă apare de 4 ori pe ecran vin rotirile gratuite.

Cum câștigi la Sweet Bonanza

Cu simbolurile mari vin banii, dar și câștigurile mici te ajută. Cascadele la câștig înseamnă că după fiecare rundă în care încasezi, toate simbolurile care au plătit cad de pe ecran și în locul lor vin unele noi. Poți avea lejer 4-5 cascade la fiecare câștig, și ajungi astfel la sume frumoase. Formatul de Scatter Pays te ajută, la cascade, mai mult decât liniile clasice. La cele clasice depinzi de coloanele pe care cad simbolurile. Aici, la Scatter Pays, ești plătit în funcție de cât de des apare un simbol pe ecran. Nu contează pe ce linie, nu trebuie să fie lângă un alt simbol identic. Doar să fie pe ecran.

Mega câștigurile sunt la rotirile gratuite. E o opțiune în joc prin care poți crește miza cu 25% (deci în loc de 1 leu / rotire plătești 1,25 lei) și dublează numărul simbolurilor Scatter din joc. Asta-i țeapă, din punctul meu de vedere. Am încercat să joc așa și veneau 3 Scatter-uri în loc de 2 la rotiri. Dar tot nu erau suficiente pentru a merge la bonus. Schema asta nu v-o recomand. În schimb, posibilitatea de a cumpăra direct bonusul e bună. Plătești miza x100. Adică, la o miză de 1 leu, te va costa 100 lei să cumperi rotirile gratuite. Sau 10.000 lei la o miză de 100. Mie mi se pare că vin greu de tot 4 Scattere, așa că merită asta decât să dai 100 de rotiri în așteptarea bonusulul. Plus că acolo ai niște câștiguri care depășesc cu mult această sumă. Bine, cel mai frumos e când vine speciala singură, nu să o cumperi, dar dacă te gândești să plătești direct pentru bonus, eu zic că merită. Rar am ieșit pe minus făcând asta.

Așa, hai să mergem la rotiri. Primești 10 inițial și cu fiecare 3 Scatter-uri din timpul lor le prelungești cu 5. Nelimitat. Apare un simbol nou aici: multiplicatorul. E o bombă-bomboană pe care e trecut un număr. Rotirile sunt ca cele normale, cu cascade. Tot câștigul se adună, iar la finalul rundei – după ce nu-ți mai dau nimic cascadele – toți multiplicatorii rămași pe ecran se adună și se înmulțesc cu suma deja strânsă. Minimul e x3, dar de cele mai multe ori eu am avut multiplicatorii între x7 și x15. Am prins și x39, cel mai mult (vedeți poza de mai jos). Acolo sunt banii, de la multiplicatori te umpli pe bani.

👉Joacă SWEET BONANZA la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SWEET BONANZA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.