Frozen Gems

0

Frozen Gems e un joc de aparate cu diamante de la PlayNGo. 5×3 cu o coloană suplimentară specială care aduce Wild-uri și mărește numărul liniilor de plată!

Slot video: Frozen Gems

Furnizor: Play’n Go

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, SportingBet, NetBet

Frozen Gems e cu diamante, chiar dacă se folosește de iarnă și de perioada friguroasă a anului. Diamantele sunt principala temă a jocului, bine desenate, muzică în aceeași notă. Ce face Frozen Gems să fie un aparat special e coloana extra de deasupra ecranului. Nu sunt simboluri care contribuie la linie acolo, ci speciale care te pot ajuta la re-rotiri, pot aduce Wild-uri sau pot mări numărul simbolurilor de pe coloană și, automat, pe al liniilor de plată.

Simboluri

Sunt 4 diamante care au plăți mari. Cel portocaliu, cel roz, cel mov și cel verde. 5 diamante portocalii îți plătesc miza x1. Nu e puțin, vă explic de ce e complet normală valoarea mai jos. Revenind la simboluri, cele mici sunt cărțile de joc de la 10 la A.

Specialele sunt Wild și Scatter. Wild e W și înlocuiește orice simbol, Scatter e diamantul în formă de floare și aduce rotiri gratuite.

Cum câștigi la Frozen Gems

Plata de miza x1 pentru cel mai mare simbol nu e mică. Atenție, sunt 243 linii de plată în modul obișnuit de joc! Prin comparație, majoritatea jocurilor au între 10 și 25. Mai sunt și cu 50, 100 sau chiar All Ways – dar, vedeți și la ele, valorile scad pe măsură ce numărul liniilor cresc. Șansele ca tu să ai pe ecran 3 diamante identice care să formeze exact o linie câștigătoare sunt minime. De cele mai multe ori vei avea câteva zeci, care vor plăti miza x20, x30 sau cât o fi.

Frozen Gems are simbolurile bonus deasupra ecranului. E rândul cu Splitting Scatters și cu Wild-uri. Sunt multiplicatori de simbol, nu de câștig. Sunt 3 simboluri posibile aici:

Splitting Scatter x2: simbolul cu x2 de sus. Dacă îl activezi, coloana pe care se află va deveni una cu 6 simboluri în loc de 3. Cele 3 deja existente vor fi dublate.

Splitting Scatter x2: x3, același lucru ca la x2, doar că face coloana de 9 simboluri.

Bonus Wild: transformă toate simbolurile de pe coloana lui în Wild-uri.

Fiecare rundă va avea 2 Splitting Scatters x2, un x3 și un Wild. Al cincilea simbol se stabilește aleatoriu la începutul rotirii – poate fi x3 sau Wild. Pentru a activa aceste simboluri ai nevoie de simboluri câștigătoare pe coloanele lor. Fiecare bonus are nevoie de 3 simboluri normale care intră pe linia de plată. Dacă ai o linie cu câte un diamant pe primele două coloane și apoi 3 diamante pe cea din mijloc, atunci simbolul bonus din mijloc este „dezghețat” și activat, el urmând să își creeze speciala.

Încă ceva: jocul are și cascade la câștiguri. Deci ai încasat, simbolurile câștigătoare au dispărut de pe ecran și vin unele noi. Asta, în primul rând, aduce câștiguri mai mari și le face chiar și pe cele mici să conteze. În al doilea rând, aduce șanse mai mari la încărcarea simbolurilor bonus de sus. Poți avea cele 3 încărcări necesare pe parcursul întregii runde (cu tot cu cascade și re-rotiri), nu doar la prima. Iar multiplicatorul crește cu fiecare cădere. Pornești de la x1, dar cu câte câștiguri ai poți ajunge cât mai sus.

Tot ce am zis până aici e clar că aduce câștiguri bune. Dar poți avea și mega câștiguri la rotiri gratuite. Sunt numite Frozen Spins aici, și primești 9 rotiri când apar 3 Scatter-uri pe ecran. În timpul lor primești câte una suplimentară pentru fiecare Scatter care apare pe ecran. Câștigurile sunt URIAȘE aici pentru că multiplicatorul nu se resetează pe parcursul rundelor gratis. Fiecare plată crește valoarea lui cu 1, iar spre finalul rotirilor ajungi la un multiplicator de cel puțin x15. Multiplicator care-ți face orice câștig, cât de mic ar fi, să fie un big win. Iar unul mare devine câștig colosal.

👉Joacă FROZEN GEMS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FROZEN GEMS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.