Ice Joker

0

Ice Joker e un joc cu fructe 777 de la PlayNGo plin de rotiri gratuite, cu un Joker care-i printre cele mai utile simboluri speciale de la păcănele.

Slot video: Ice Joker

Furnizor: Play’n Go

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, SportingBet, NetBet

Joc cu fructe și șeptari de sezon, pentru iarnă. Ice Joker de la PlayNGo e ridicat în topul păcănelelor de Jokerul care-i Wild extensiv și dă re-rotiri. De fiecare dată când apare ai cel puțin 3 re-rotiri în care te poți umple de bani, iar rotirile gratuite pot merge la infinit. De asta-i mișto rău jocul. Ca tematică nu e ieșit din comun – de păcănele cu fructe e plin internetul, sunt pline și sălile de jocuri. De asta-i frumos să vină cu ceva extra. Mi se pare că poate concura cu jocurile EGT, doar că nu mă aștept să ajungă vreodată la nivelul ăla. Burning Hot sau Super Hot sunt clasice, de exemplu. Toată lumea le știe. Ice Joker e asemănător, tot cu câștiguri mari, tot cu speciale bune, dar mult mai nou, și va fi greu să se extindă.

Simboluri

Cel mai mult plătește linia de 77777, miza x50. Apoi steluțele, BAR-urile, prunele, strugurii, lămâile și cireșele.

Sunt 3 simboluri speciale: Wild, Special Wild și Scatter. Wild e Jokerul mov, înlocuiește orice simbol. Wild Special e Jokerul înghețat. Înlocuiește orice simbol, dar se extinde câte un spațiu pe coloană și declanșează re-rotiri până când dispare de pe ecran. Scatter e fulgul de nea și te duce la bonus.

Cum câștigi la Ice Joker

Șeptarii și steluțele pot aduce banii, dar bogăția e la Joker. Când apare vin și banii. Ai cel puțin 3 re-rotiri de fiecare dată când Ice Joker e pe ecran. Se extinde pe coloană câte un spațiu, iar după ce o umple pe toată dispare. Doar că dacă apare un nou astfel de simbol în timpul re-rotirilor, ele se prelungesc până nu mai e niciun simbol special pe ecran.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Sunt exact ca re-rotirile aduse de Ice Joker, doar că durează mult mai mult. La 3 Scatter-uri prinse mergi la roata norocului. Pe ea sunt numere, de la 2 la 7. Tu o învârți, iar numărul pe care îl nimerești indică numărul jokerilor pe care o să-i ai pe parcursul bonusului. Și intri la rotirile gratuite cu Ice Jokeri. Îl iei pe primul, rolele se învârt, iar dacă apar simboluri noi (inclusiv în re-rotiri) se prelungesc. În momentul în care nu mai ai niciun Ice Joker pe ecran vine unul dintre cei câștigați la roata norocului. Media pe care am avut-o eu la aparatul ăsta e de 10 rotiri gratuite pentru fiecare Ice Joker câștigat. O grămadă de bani, dragilor.

👉Joacă ICE JOKER la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ICE JOKER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.