New Year Riches

0

New Year Riches promite bogății în noul an. Dar le luăm destul de repede aici, nu trebuie să așteptăm revelionul.

Slot video: New Year Riches

Furnizor: Play’n Go

Tema: Vacanță

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, SportingBet, NetBet

Știți cum e de 1 ianuarie, la știri? Cu imagini de peste tot din lume. Știrea aia care probabil folosește textul de acum 20 ani în care se spune că „Australia a fost prima țară care a intrat în noul an” și se arată imagini cu Opera din Sydney și artificii în spatele ei. Cam așa e jocul. Dar hai să vă dau o bombă. Australia NU e prima țară care sărbătorește revelionul. Primele sunt Tonga, Samoa și Kiribati – 3 țări micuțe din Oceania. Apoi vin Noua Zeelandă, restul insulelor Oceaniei și chiar extremitatea estică a Rusiei! Australia intră în noul an cu 3 ore mai târziu decât Tonga sau Samoa. Iar până să îl sărbătorim noi, oceanienii termină băutura, dorm și pregătesc pomana porcului. Sau ce au ei, că asta sigur nu. Ca să termin cu subiectul, cam la o zi după ce se deschide șampania în țările de mai sus e revelionul și în Samoa Americană – o insulă aflată foarte aproape de Samoa, dar pe fus orar opus, diferența dintre ele fiind de 25 de ore. 25, da! Mai mult de o zi, dacă vă vine să credeți. Dar cel mai târziu revelion e pe două insule nelocuite, din mijlocul Pacificului: Insula Baker și Insula Howland. Ambele aparțin Statelor Unite și sunt vizitate extrem de rar, doar pentru cercetare.

Bun, v-am convins să jucați New Year Riches cu asta?

Simboluri

Simbolul cel mai bun, financiar, e Statuia Libertății. Plătește miza x50 dacă apare pe toată linia de plată. Urmează Big Ben, un templu buddhist de care nu-s sigură, dar mi se pare că e Pavilionul de Aur din Kyoto; Taj Mahalul și Mânăstirea Sf. Vasile din Moscova. Simbolurile cu plăți mici sunt semnele cărților de joc (inima roșie, inima neagră, caroul și trefla).

Cele două simboluri speciale sunt ceasul și șampania. Ceasul e Scatter și acordă rotiri gratuite; șampania e Wild și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la New Year Riches

Banii sunt aduși de locurile pe care merită să le vizităm în viața asta. Simbolurile au plăți destul de mari, mie așa mi se pare. Iar șampania (Wild-ul) apare suficient de des cât să putem încasa sume frumoase.

Câștiguri mari vom obține la rotirile gratuite. 3 ceasuri ne aduc 10 rotiri. Ele nu pot fi prelungite, dar în timpul rundelor bonus orice ceas (Scatter) acordă două re-rotiri. Profitul va deveni tot mai mare pe măsură ce trec rotirile. Toate se joacă beneficiind de un multiplicator. La prima rotire e x2, iar cu fiecare rundă crește cu 2 (re-rotirile sunt cu nivelul de multiplicator la care ești deja). Astfel, ultimele 3 rotiri gratuite ale tale vor avea multiplicatori x16, x18 și x20. Număr care poate înmulți și cel mai mic câștig pentru a-l face unul consistent.

👉Joacă NEW YEAR RICHES la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul NEW YEAR RICHES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.