Holiday Spirits

0

Holiday Spirits e un joc de aparate inspirat din nuvela lui Charles Dickens, Colind de Crăciun, unde Ebenzer Scrooge e vizitat de fantomele Crăciunului.

Slot video: Holiday Spirits

Furnizor: Play’n Go

Tema: Crăciun

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, SportingBet, NetBet

A Christmas Carol, cum se numește nuvela în engleză, e printre cele mai iubite piese literare având ca tematică sărbătoarea Crăciunului. A fost transformată în o grămadă de filme și, din ce am mai văzut și eu pe la englezi, e cel mai iubit și mai menționat text al sezonului. Povestea e mișto. V-o pot spune că am văzut una dintre ecranizări, cartea n-am citit-o (apropo, n-aveți idee cât îmi displace să scriu despre cărți pe care nu le-am citit sau filme pe care nu le-am văzut). Ebenezer Scrooge, care e și personajul principal în slot, e un bătrân zgârcit și morocănos. În ajunul Crăciunului e vizitat de fantoma fostului său partener de afaceri, Jacob Marley, care îl sfătuiește să asculte de cele 3 spirite care vor veni la el. E vorba de Fantoma Crăciunului Trecut, care-i arată copilăria lui; Fantoma Crăciunului Actual, care-i arată cum se bucură alți oameni de sărbători; și Fantoma Crăciunului ce va Veni, care-l arată pe el fiind tot un bătrân morocănos. Ca urmare, Ebenezer își schimbă percepția asupra vieții.

Simboluri

Cele patru spirite sunt simbolurile care plătesc cel mai mult. Fantoma lui Jacob Marley (cel slab și înlănțuit) plătește miza x4. Urmează Fantoma Crăciunului ce va Veni (spiritul întunecat), Fantoma Crăciunului Actual (bărbosul zâmbitor) și Fantoma Crăciunului Trecut (tânara). Simbolurile cu plăți mici sunt fundița, șoseta cu cadouri, acadelele și globul.

Simbolul special este Ebenezer Scrooge, ca Wild (plătește miza x16 dacă apare pe tot ecranul și înlocuiește orice simbol) și

Cum câștigi la Holiday Spirits

Jocul e foarte simplu, 3×3 cu doar 5 linii de plată (orizontale și diagonale). Câștigurile vin când același simbol apare de 3 ori pe linie. Ce îmi place la jocul ăsta e că de foarte multe ori sunt simboluri stivuite, și cresc șansele la o rundă cu 2-3 linii câștigătoare.

Câștigurile mari sunt aduse de ceasul și cutia de cadouri aflate deasupra ecranului. Ceasul este Ebenezer’s Clock și poate deveni multiplicator. În anumite runde (alese la întâmplare) ceasul va suna și va iniția un multiplicator ce poate ajunge până la x10, care va înmulți câștigul acelei rotiri. Acest multiplicator poate fi dublat de cutia de cadouri de lângă ceas, numită Ebenezer’s Gift. Se activează mult mai rar și doar când runda are deja un multiplier activ (fie din ceas, fie din re-rotiri) și îl dublează.

O altă opțiune utilă e Double Stacks, care, în combinație cu multiplicatorul de mai sus, aduce re-rotiri. Spuneam mai sus că simbolurile apar stivuite de multe ori. Ei bine, dacă ești într-o rundă cu multiplicatorul activ și ai două coloane pline de același simbol dar nu ai încasat, se va iniția una dintre următoarele re-rotiri:

Dacă multiplicatorul adus de Ebenezer’s Clock e x2, se declanșează Win Spins of Christmas Future. Coloanele cu simbol stivuit rămân pe loc și ai re-rotiri cu multiplicator din ce în ce mai mare. Nivelele sunt de x3, x4, x5 și x10. Jocul îți dă re-rotiri, crescând acest nivel, până când ai încasat ceva. Dacă ai norocul să ajungi până la x10, acolo câștigi garantat.

A doua posibilitate e când ai multiplicatorul la x3, x4 sau x5 în timpul rotirii care declanșează Double Stacks. În situația asta, unde speciala se numește Win Spins of Christmas Present, ai o singură re-rotire. Nivelul multiplicatorului rămâne același, dar jocul garantează că vei câștiga.

A treia, ultima posibilitate, e cu multiplicator x10 la rotirea inițială. Bonusul Win Spins of Christmas Past se declanșează și funcționează opus bonusului de x2. Nivelul multiplicatorului va scădea la x5, apoi x4, x3 și x2, iar re-rotirile vor avea loc până când ai un profit. Aici speranța e să câștigi cât mai repede. Din nou, la ultima re-rotire ai un câștig garantat.

👉Joacă HOLIDAY SPIRITS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HOLIDAY SPIRITS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.