Annihilator

0

Annihilator e un joc de păcănele cu muzică dedicat grupului de heavy metal canadian cu același nume creat de furnizorul Play’n Go.

Slot video: Annihilator

Furnizor: Play’n Go

Tema: Muzică & Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Eu nu prea sunt cu muzica rock, metal sau alte derivate. Știu cele mai cunoscute de la Guns N Roses, mai știu alea celebre de la AC/DC sau Nirvana, dar de Annihilator recunosc că până să apară slotul dedicat lor nu auzisem. Văd că-s foarte cunoscuți în Canada, destul de populari și în Scandinavia sau vestul Europei, unde se consumă metal mult mai mult decât la noi. Unde nu cred că i-am auzit vreodată, nici pe radio, nici măcar să vorbească cineva de ei. Ce vreau să zic e că, dacă sunt lucruri în acest joc pe care ar trebui să le știe un om care-i ascultă, iar eu nu le sesizez… mă iertați. Eu mă pricep la păcănele și-mi place de Enrique Iglesias de când eram mică, la rock nu prea. Zic însă că îmi place playlist-ul selectat de ei pentru acest joc de aparate. Toate păcănelele cu muzică au piese de la artiștii sau trupele despre care-s făcute, așa mai extindem și noi orizontul. Rock-ul propus de Annihilator e destul de bun.

Ca omagiu adus trupei părerea mea nepricepută e că-i foarte bine. Ca mod de joc, părerea mea pricepută e că-i un slot bun. Câștiguri măricele și mai multe bonusuri, rotiri gratuite, re-rotiri, n-ai cum să stai prea mult fără să încasezi bine. Bun și grafic, un pic creepy, cum cred că se vrea și trupa a fi.

Simboluri

Simbolul cel mai bun plătește miza x30 când apare pe toată linia și e vorba de o fată cu o păpușă de jucărie. Cred că-i vorba de personajul principal de pe primul album al trupei, Alice in Hell. Mai sunt două simboluri mari – o chitară electrică și o oglindă spartă; iar cele mici sunt cărțile de joc de la 10 la A.

Sunt trei simboluri speciale: Wild, Scatter și Bonus. Wild e Jeff Waters, membrul fondator al trupei, și înlocuiește orice simbol. Scatter e demonul de pe coperta albumului Refresh the Demon și dă rotiri gratuite. Bonus e simbolul cu papușa/fetița în ușă și declanșează speciala Fun Palace.

Cum câștigi la Annihilator

Sunt plăți mari ale simbolurilor, fiind vorba de un joc cu doar 10 linii de plată. În același timp, câștigurile vin ceva mai rar decât la altele. Pentru profit ne bazăm pe Wild, care apare destul de des și contribuie la liniile bune, dar are și propria lui secvență: In Command, care se declanșează la întâmplare la startul unei rotiri. În ea, Wild-urile se extind pe toată coloana. Dacă nu există un câștig, are loc o re-rotire cu Wild-urile rămase pe locurile lor, până când încasezi.

Câștiguri mari sunt la cele două bonusuri.

Primul e adus de simbolul bonus, e vorba de Fun Palace. Trei simboluri te duc în acea specială, unde ecranul va fi plin de păpuși. Dă click pe păpuși și ele vor acorda multiplicatori de câștig pentru rotirea anterioară (care e câștigătoare). Poți alege până când ajungi la păpușa care nu are niciun premiu. În spatele lor mai e și demonul Scatter, care îți dă rotiri gratuite dacă apare.

Al doilea bonus e cel cu rotirile gratuite, adus de 3 simboluri Scatter, iar în joc se numește bonusul Set the World on Fire. E un nume de piesă, ca și Fun Palace. Începi cu 8 rotiri, iar pentru fiecare Scatter în timpul lor primești 2 suplimentare. Limita maximă e de 50. În timpul lor vei avea un Wild extins pe una dintre coloane (fie pe prima, fie pe ultima), iar în urma lui va fi o dâră de foc: câte un spațiu de pe fiecare coloană va fi evidențiat. Dacă apare un Wild pe acel spațiu, se extinde pe toată coloana.

👉Joacă ANNIHILATOR la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ANNIHILATOR poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.