Sabaton

0

Sabaton e un slot online făcut de Play’n Go având ca inspirație trupa suedeză de heavy metal cu acest nume.

Slot video: Sabaton

Furnizor: Play’n Go

Tema: Muzică & Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Play’n Go face destul de multe jocuri inspirate din muzică, la fel și NetEnt. PNG merge mai mult pe zona de heavy metal, de trupe rock foarte populare în Scandinavia sau în vestul Europei, în timp ce la NetEnt găsim mai multe trupe sau cântăreți cunoscuți la nivel mondial. Sabaton e despre trupa suedeză de care, recunosc, nu auzisem până la lansarea acestui slot. Odată ce am început să-l joc (și am lăsat playlist-ul din joc să meargă) mi-a plăcut muzica, au fost alese câteva piese notabile din discografia lor.

E exact ce trebuie să fie un slot inspirat din muzică. Piese bune pe fundal, speciale inspirate din discografie, simboluri tematice cu membrii trupei sau cu lucruri relevante pentru ei. De calitate și modul de joc, cu mai multe speciale la care poți câștiga bine.

Simboluri

Principale sunt simbolurile cu cei 4 instrumentaliști ai trupei și plătesc între miza x7,5 și miza x10. Cele secundare, bănuiesc eu, au legătură cu trupa. E vorba de un coif de legionar, o armură, săbii și o grenadă.

Avem două simboluri speciale: Wild și Scatter. Wild e vocalistul trupei și înlocuiește orice simbol. Scatter e S-ul și acordă rotiri gratuite.

Cum câștigi la Sabaton

Plățile sunt bune, fiind un joc cu doar 10 linii de plată, dar nu vin extrem de des. Însă pot fi uriașe chiar și în modul obișnuit. Există câteva speciale care se pot declanșa oricând. Preferata mea e cea cu role conectate. În orice moment, două sau trei coloane pot deveni identice (cum e la Twin Spin-ul de la NetEnt). Pe aceste role conectate pot apărea și simboluri mega, de 3×3, iar singurele care pot acoperi atât de mult sunt cele principale, cu plăți mari. Și Wild-ul, care aduce câștiguri colosale dacă devine mega.

O altă secvență declanșată aleatoriu în modul obișnuit e „Ultima Confruntare”. Sunt alese 1 sau 2 coloane care devin coloane Wild, având pe ele doar simbolul care aduce banii. Mai există stive de metal, unde este ales un simbol care se extinde pe toată coloana. Din nou, aleatoriu. Iar Scatter-ul, dacă nu apare de suficiente ori pentru a da rotirile gratuite, se transformă în acel simbol.

Mega câștiguri vor fi la rotirile gratuite. Ai nevoie de 9 simboluri Scatter pentru asta, dar nu e greu – pentru că e suficient să apară un Scatter Mega, care ocupă 3×3 spații, și le aduce. Nu vin greu rotirile. Sunt 7 inițial, pe care jocul le numește Rotiri Batalion. Le poți prelungi la infinit, câștigând 7 suplimentare la fiecare 9 simboluri Scatter. În timpul lor, toate coloanele din mijloc sunt conectate, identice. Iar celelalte speciale din joc rămân valabile. Simbolurile se pot extinde pe coloană, putem avea parte de simboluri mega, etc.

👉Joacă SABATON la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SABATON poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.