Saxon

0

Saxon, făcut de Play’n Go, e un joc de aparate online dedicate trupei britanice de heavy metal din anii ’80.

Slot video: Saxon

Furnizor: Play’n Go

Tema: Muzică & Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Saxon e din categoria jocurilor inspirate din heavy metal de la Play’n Go. Dintre furnizorii de păcănele, PNG merge cel mai des în zona de rock. Saxon e o trupă de heavy metal engleză care a rupt toate topurile în anii ’80. Foarte populari în vest și în nordul Europei. La noi nu prea au ajuns, noi oricum nu suntem prea mult cu rock-ul în partea asta de continent. Doar auzisem de ei înainte de acest slot, nefiind nici eu fană a genului (de ei măcar știam, față de Annihilator sau Sabaton, de exemplu), dar muzica le-am aflat-o doar când am dat spin la aparat. Știți că toate păcănelele cu muzică au și un playlist dedicat trupei care a stat la baza jocului.

Saxon e relativ simplu ca mod de joc, cu 5×3, 10 linii, rotiri gratuite și un multiplicator. E un omagiu bun adus trupei, și eu îl consider și un aparat care merită încercat și apoi jucat.

Simboluri

Cel mai mult plătește geaca de motocicliști, miza x30. Apoi e vulturul (simbol al trupei) și scutul cu coiful, alte două simboluri mari. Cele mici sunt steaua, inima roșie, inima neagră, caroul și trefla.

Mai avem un Wild, care apare întotdeauna stivuit și înlocuiește orice simbol, și două simboluri Scatter care se combină pentru a acorda rotirile gratuite: Biff Byford, vocalistul trupei, și motocicleta.

Cum câștigi la Saxon

10 linii de plată înseamnă câștiguri bune chiar și cu simbolurile mici, pentru că-s valori mai mari și profitul vine mai rar. Un ajutor mare vine, în jocul obișnuit, din multiplicator. Deasupra simbolurilor îl vedem la fiecare rotire, pornește de la x1. Crește cu 1 la fiecare coloană care are un simbol stivuit, iar dacă apare Wild-ul crește cu 2. Dacă avem noroc și prindem mai multe coloane stivuite, vin banii de nu-i mai putem număra.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. Dacă apare vocalistul pe coloana 2 și motocicleta pe coloana 4 primim între 5 și 15 rotiri (număr acordat aleatoriu), pe care le putem prelungi la infinit cu aceeași combinație. Rundele bonus se joacă exact ca cele normale, diferența e la multiplicator: nu se resetează după fiecare rotire, ca în modul obișnuit, ci rămâne la valoarea ultimei runde și crește la fiecare stivă de simboluri. Putem ajunge lejer la x10 în ultimele rotiri, adică la mega câștiguri.

👉Joacă SAXON la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SAXON poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.