Lucky Lady’s Charm Deluxe 6

0

Lucky Lady’s Charm, în varianta cu coloană suplimentară. Printre cele mai cunoscute aparate Novomatic, toată lumea știe blonda din joc.

Slot video: Lucky Lady’s Charm Deluxe 6

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Magie

Format: 6 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna

Când eram ceva mai mică și-mi încercam norocul prin sălile de jocuri tot auzeam băieții de la alte aparate cum strigau „asta-i, bă, a venit femeia!”. Chiar pe la începuturile aventurii mele din păcăneli. Nu pricepeam la ce se referă inițial, mai ales că eram singura fată din sală și eu îmi vedeam de treabă, a durat ceva să mă prind că e vorba de blonda din Lucky Lady. Câțiva ani mai târziu, când mi-am deschis site-ul, a fost printre primele jocuri despre care am scris. Și aici a durat ceva până să ma prind cum ar trebui scris un articol, mi-e și frică să intru să citesc ce am zis atunci. Ce vreau să zic e că Lucky Lady’s Charm a avut o mare influență asupra vieții mele de jucătoare de aparate :D.

Aici e vorba de versiunea jocului cu 6 coloane. În mare parte e același mod de joc ca la original, inclusiv liniile de plată, apare ca noutate acea ultimă rolă. Ai opțiunea să o dezactivezi, dar nu recomand. Dacă vrei să joci simplu, pe 5×3, mergi la primul Lucky Lady.

Simboluri

Buburuza și piciorul de iepure sunt cele mai mari simboluri, plătesc miza x500 dacă apar de 6 ori pe linia de plată. Apoi sunt potcoava, moneda, trifoiul și simbolurile mici – cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt doamnă norocoasă și globul de cristal. Doamna e Wild și înlocuiește orice simbol, globul e Scatter și dă rotiri gratuite cu multiplicator.

Cum câștigi la Lucky Lady’s Charm Deluxe 6

Eu câștig mult mai bine la varianta simplă, cu 5 coloane. Ai aceeași miză, aceleași linii de plată. Doar că aici, plățile pentru 5 simboluri pe linie sunt mai mici decât la original. Sunt uriașe, e adevărat, la linia completă (de 6 simboluri), dar aia vine destul de rar. Mai simplu: pentru 5 potcoave, la varianta originală luăm miza x75. La cel de care vorbesc în articol, cu 6, luăm miza x37,5. Dacă apare și a șasea potcoavă, ok, plata e de miză x500. Repet întrebarea, însă: cât de des vine o linie de 6 completă? Eu nu prea am avut norocul ăsta.

Mega câștiguri sunt la rotirile gratuite. Cu 3 simboluri Scatter declanșezi 15 runde cu multiplicator x6 (la primul Lucky Lady era doar x3). Le poți redeclanșa la infinit cu sfere, eu aici am prins chiar și peste 100 de rotiri, parcă vin mult mai des Scatter-urile în bonus decât în jocul obișnuit. Te umpli de bani la ele. Doar să nu te încurci la dublaje. Eu am o regulă la rotirile gratuite unde sunt și dublaje: încasez tot în prima jumătate a rotirilor, fără să dau măcar vreun dublaj.

Dublajele sunt prezente, ca la toate jocurile de păcănele Novomatic. Simplu la ele, le știe toată lumea: după câștig poți încasa banii sau poți merge la Gamble, unde încerci să dublezi profitul. Alegi dacă asul care e cu spatele pe ecran e roșu sau negru. Dacă-l nimerești, ai de două ori mai mulți bani. Dacă nu, ai pierdut tot. Aici poți transforma câștigurile mari în câștiguri colosale, dar e important să știi și când e cazul să bagi în casă. Altfel, ajungi să pierzi orice mână că vrei să duci dublajul până la capăt. E greu.

👉Joacă LUCKY LADY’S CHARM DELUXE 6 la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LUCKY LADY’S CHARM DELUXE 6 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.