Lucky Lady’s Charm Deluxe 10

0

Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 e o combinație între jocul de aparate original, lângă care ai un ecran suplimentar. Practic, joci cu aceiași bani la 2 ecrane.

Slot video: Lucky Lady’s Charm Deluxe 10

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Magie

Format: 10 coloane – 4-12 linii

Linii de plată: 100

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna

Eu sunt sinceră cu voi, și trebuie să vă spun că mi-a venit să râd când am văzut cum arată jocul ăsta. Lucky Lady e un clasic al păcănelelor, e un slot legendar. Și te aștepți ca atunci când un astfel de aparat are o continuare, ori să fie doar o mică schimbare la liniile de plată (cum e la Super Hot sau la Burning Hot, că toate au nu-știu-câte versiuni), ori un upgrade meseriaș care sa facă slotul ultra-modern. Lucky Lady 10 e… nu știu, e ceva de râs. Transformă panoul principal în unul de 5×4, îl muta pe jumătate de ecran, iar lângă el mai apare unul vertical de 5×12. Până și când intri la meniu sau la dublaj, astea acoperă doar jumătatea de 5×4 a ecranului, cealaltă e neatinsă. Zici că au luat două jocuri și le-au lipit unul de altul. Nici la liniile de plată nu există legătură între ele, serios, e fix ca la două jocuri separate dar în care mizezi aceiași bani.

Ca aspect e de tot râsul, repet. Ca mod de joc… nici aici nu-i cine știe ce. Sunt doar două legături între cele două ecrane: Scatter-ul poate apărea pe ambele și iei rotirile gratuite mai ușor, iar dacă în ecranul din stânga ai o rolă plină de Wild-uri, se va transforma rola cu același număr din dreapta și ea în același lucru. Plățile sunt mici, ai 100 de linii de plată… vouă vă place?

Simboluri

Buburuza și piciorul de iepure, cele mai tari simboluri, nu mai apar decât pe ecranul din dreapta acum, și vin stivuite. Ele plătesc miza x5 dacă apar pe toată linia. Apoi sunt celelalte simboluri din Lucky Lady: potcoava, moneda, trifoiul și cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt doamnă norocoasă și globul de cristal. Doamna e Wild și înlocuiește orice simbol, globul e Scatter și dă rotiri gratuite.

Cum câștigi la Lucky Lady’s Charm Deluxe 10

Câștigi la fiecare rundă și apoi nu înțelegi de ce nu ești pe plus. Plățile-s foarte mici, o grămadă de linii, puține momente în care să încasezi sume mai mari. Iar alea-s datorită Wild-ului stivuit pe coloană, care apoi se mută și pe ecranul din dreapta pentru a umple coloana cu același număr, și așa se activează o grămadă de linii.

Câștiguri mari prinzi la rotirile gratuite. Scatter-ul poate apărea pe ambele ecrane, și dă, în funcție de câte simboluri sunt, între 8 și 20 de runde bonus. Din păcate, nu-s cu multiplicator, cum aveam la celelalte versiuni din Lucky Lady. Dar tot e loc de profit bun aici. Ce e suplimentar: Wild-ul se extinde pe toată coloana, chiar dacă e unul singur, iar apoi se duce și pe ecranul vertical și creează o rolă de Wild stivuit.

Dublajele sunt prezente, ca la toate jocurile de păcănele Novomatic. Simplu la ele, le știe toată lumea: după câștig poți încasa banii sau poți merge la Gamble, unde încerci să dublezi profitul. Alegi dacă asul care e cu spatele pe ecran e roșu sau negru. Dacă-l nimerești, ai de două ori mai mulți bani. Dacă nu, ai pierdut tot. Aici poți transforma câștigurile mari în câștiguri colosale, dar e important să știi și când e cazul să bagi în casă. Altfel, ajungi să pierzi orice mână că vrei să duci dublajul până la capăt.

👉Joacă LUCKY LADY’S CHARM DELUXE 10 la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LUCKY LADY’S CHARM DELUXE 10 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.