Orca

0

Orca e despre balena ucigașă, e un joc de aparate Novomatic cu cel mai mare mamifer marin și alți pești sau animale din zona polară.

Slot video: Orca

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna

Sunt destul de puține păcănele cu animale dedicate celor din oceane. Majoritatea-s despre cele din junglă, cu câteva și despre animale domestice. Ne bucurăm să vedem că mai sunt si alte tipuri. Orca are ca vedetă balena ucigașă și are un feeling de adâncul mărilor destul de bine creat prin grafică, lucru oarecum rar la Novomatic. Îmi place atmosfera jocului.

La gameplay e în nota multor aparate Novomatic. Rotiri gratuite și dublaje, aici se opresc bonusurile. Deci, dacă sunteți familiarizați cu jocurile de păcănele vechi făcute de ei, n-o să vă surprindă Orca.

Simboluri

Orca plătește miza x20 dacă apare pe toată linia de plată. Valori mari mai au pinguinii, focile și peștii; iar simbolurile mici sunt cărțile de joc (9 – A).

Specialele sunt Wild și Scatter. Wild e acea poartă de templu (care nu prea are legătură cu jocul) și înlocuiește orice simbol. Scatter e coada balenei și dă rotirile gratuite.

Cum câștigi la Orca

Jocul are un ecran de 5×4 și 50 de linii de plată. Cu tendința de a da simboluri stivuite, în special pe primele coloane. Dacă vin orcile acolo, te-ai scos. Dacă nu, ori ai câștiguri micuțe (atunci când nu ai simboluri stivuite), ori mari pentru că acoperi 20-30 linii de plată cu o coloană plină. Așa mi-a mers mie la joc. Ori încasări mari, ori foarte mici.

Câștiguri mari prinzi ori cu un ecran plin de balene, ori cu rotirile gratuite. Scatter-ul apare doar pe primele 3 coloane și îți dă 10 rotiri gratuite atunci când e de 3 ori pe ecran. Poți prelungi o singură dată, și atunci cu 5. Rotirile bonus se joacă exact ca cele normale, nu e nimic diferit.

Dublajele sunt prezente, ca la toate jocurile de păcănele Novomatic. Simplu la ele, le știe toată lumea: după câștig poți încasa banii sau poți merge la Gamble, unde încerci să dublezi profitul. Alegi dacă asul care e cu spatele pe ecran e roșu sau negru. Dacă-l nimerești, ai de două ori mai mulți bani. Dacă nu, ai pierdut tot. Aici poți transforma câștigurile mari în câștiguri colosale, dar e important să știi și când e cazul să bagi în casă. Altfel, ajungi să pierzi orice mână că vrei să duci dublajul până la capăt.

👉Joacă ORCA la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ORCA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.