Divine Fortune Megaways

0

Divine Fortune de la NetEnt e acum și în formatul Megaways, cu mii de linii de plată, dar păstrează Jackpotul și celelalte moduri de câștig ale originalului!

Slot video: Divine Fortune Megaways

Furnizor: NetEnt

Tema: Grecia Antică

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

A durat ceva, dar a preluat și NetEnt formatul de Megaways. Și a făcut-o cu două dintre cele mai populare jocuri din portofoliu: Divine Fortune și Twin Spin. La ISoftBet văzusem jocuri 100% noi pentru Megaways. NetEnt încă nu a venit cu ceva original, fresh. Dar e timp. E printre furnizorii recunoscuți pentru inovație. Bine că au făcut primul pas și au adăugat și ei acest format care poate aduce peste 100.000 linii de plată.

Eu recunosc, deși sunt mare fană NetEnt, prefer ce au făcut cei de la ISoftBet. În primul rând, m-am obișnuit de dincolo să am câștiguri în cascadă la Megaways, și orice joc care nu are asta mi se pare sub așteptări. Apoi, numărul de simboluri speciale și de bonusuri. La Divine Fortune vin destul de rar, ceea ce… din nou, nu îmi place. Din partea mea, varianta Megaways nu ia notă de trecere. Originalul Divine Fortune e super, top și ca design, și ca speciale. Versiunea actuală mi se pare că doar a schimbat numărul liniilor din clasic în variabil și a scăzut frecvența bonusurilor.

Simboluri

Medusa plătește miza x5 dacă apare de 6 ori. Urmează leul, minotaurul și vulturul; restul simbolurilor fiind cu plată mică – cărți de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Bonus. Wild-ul e Pegasus (calul alb) și înlocuiește orice simbol. Scatter e fulgerul și dă rotiri gratuite. Bonus e moneda, apare doar în timpul rundelor gratuite, și te duce către Jackpot.

Cum câștigi la Divine Fortune Megaways

NetEnt are, în general, câștiguri relativ mici în jocul obișnuit. Destul de des se iau bani cam cât miza, iar odată la ceva timp prinzi un ecran bun sau speciala și câștigi mai tare. Medusa și animalele sunt simbolurile bune, care pot apărea și stivuite, iar în Megaways înseamnă bani foarte mulți.

Pegasus va declanșa de fiecare dată Falling Wilds Re-Spin. Când apre pe ecran, rămâne prezent și cade câte un spațiu la fiecare re-rotire, până când dispar din panou toate Wild-urile. Iar dacă apare un astfel de simbol pe un loc unde cade și Wild-ul anterior, se declanșează și bonusul Wild on Wild, prin care toată coloana se umple de Wild-uri.

Mega câștigurile vin la rotirile gratuite. Ai nevoie de cel puțin 4 Scatter-uri pentru a declanșa între 10 și 20 de rotiri. Se joacă pe același ecran, principalul avantaj fiind că funcția Wild on Wild are loc de fiecare dată când un Wild apare pe ecran. Și, ca urmare, vei avea suficiente re-rotiri în timpul lor, cu Wild extins.

Tot din rotiri gratuite putem ajunge la Jackpot. Doar aici vor apărea simbolurile Bonus, acele monede din aur, argint sau bronz. Dacă strângi 5 monede identice pe parcursul rundelor gratis iei acest Jackpot. Cel Gold acordă miza x500, cel Silver – miza x25, iar cel Bronze dă miza x10. Mai mici plățile decât în Divine Fortune-ul original, dar cu șanse mai mari să ajungi la el.

👉Joacă DIVINE FORTUNE MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DIVINE FORTUNE MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.