Twin Spin Megaways

0

Twin Spin și celebrele role gemene pline cu diamante de la NetEnt aduce acum și peste o sută de mii de linii de plată!

Slot video: Twin Spin Megaways

Furnizor: NetEnt

Tema: Diamante

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

Startul Megaways a venit la NetEnt cu două adaptări de jocuri extrem de populare: Divine Fortune și Twin Spin. Dacă la cel cu tematică grecească am zis că nota mea nu e de trecere, Twin Spin are câteva plusuri. Nu e doar un joc de aparate vechi la care au schimbat numărul liniilor de plată. Ideea de bază e aceeași – aparatul păstrează rolele gemene, care (mai ales dacă sunt pe primele coloane) te pot umple de bani. Dar vine și cu lucruri bune pentru Megaways. Una e să ai două coloane identice cu 3 spații, alta e să o ai cu 7. Cum e aici. Apoi, avem și cascadele la câștig – deși NetEnt le numește avalanșe. Rotiri gratuite, multiplicatori, e loc de profituri mari.

Simboluri

Diamantul plătește cel mai mult dacă apare de 6 ori – miza x10. Vin apoi șeptarii, BAR-urile, clopoțeii și cireșele. Simbolurile mici sunt cărți de joc (9-A).

Speciale sunt Wild și Scatter. Wild înlocuiește orice simbol, iar la rotirile gratuite are și multiplicatori. Scatter-ul dă rotirile gratuite dacă apare de cel puțin 5 ori pe ecran.

Cum câștigi la Twin Spin Megaways

Vei câștiga mult datorită funcției de Twin Reel. Adică role gemene. La orice rotire, 2 (sau mai multe) coloane sunt evidențiate și ele vor fi complet identice. Atunci când ele sunt pe primele 3 role (sau chiar 4, cum am în poza de mai jos), șansele de a avea încasări mari sunt foarte ridicate. Apoi, un mare plus e adus și de avalanșa/cascada de la câștiguri. O sumă mică în primă fază e bună, pentru că apoi dispar simbolurile care au plătit și vin unele noi în locul lor, crescând profitul.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. Ai nevoie de 5 Scatter-uri pentru 15 rotiri, iar ele pot fi prelungite tot cu 5 astfel de simboluri. Două lucruri sunt foarte bune în timpul lor: rolele gemene vor avea, garantat, 7 simboluri pe ele. Asta înseamnă și sume colosale dacă ai norocul să prinzi 3 role gemene, dar și un număr minim de 784 Megaways. Dar niciodată nu vei avea atât de puține. Vor fi cel puțin 2.500 cam la fiecare rundă. Apoi, Wild-ul devine și multiplicator în timpul bonusului, înmulțind câștigurile de pe linia lui cu x2 sau x3.

👉Joacă TWIN SPIN MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TWIN SPIN MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.