Twin Happiness

0

Twin Happiness e versiunea cu temă asiatică și ușor minimalistă a celebrului Twin Spin, tot de la NetEnt, cu role gemene.

Slot video: Twin Happiness

Furnizor: NetEnt

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

Twin Spin e printre vedetele NetEnt. Îl știam, l-am jucat de o grămadă de ori, în toate versiunile lui. Am fost surprinsă să aflu că același mod de joc e și în Twin Happiness, de care nu știam nimic înainte să-l testez pentru recenzia asta. Rolele gemene sunt în acțiune, iar la fiecare rotire putem avea între 2 și 5 coloane 100% identice. Simbolurile principale sunt diferite, deși rămân șeptarul și BAR-ul. Se merge pe tematica asiatică, și chiar cred că Twin Happiness a fost creat pentru acea piață. Căutând despre joc am văzut o grămadă de postere în care titlul lui era scris într-un alfabet oriental. Nu avem rotiri gratuite sau alte bonusuri, e destul de simplu jocul.

Simboluri

Pălăria plătește miza x40. Plăți mari și la șeptar, BAR, balon și piersici. Valori mici au cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolul special este caracterul chinezesc, cu rol de Wild, și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la Twin Happiness

Cu simbolurile mari, care apar destul de des. Plățile merg All Ways, deci nu avem limitarea la 5-10 linii; plătesc toate. E suficient să avem același simbol pe 3 coloane alăturate. Iar valorile simbolurilor mi se par măricele pentru un joc cu atât de multe payline-uri.

Câștiguri mari, în absența unui mod bonus, putem avea doar datorită rolelor gemene. Minimul e de 2, dar poate fi chiar tot ecranul cu coloane identice. Atât de mult noroc n-am avut, am prins doar 4 gemene, dar și alea au fost foarte bune pentru câștig.

👉Joacă TWIN HAPPINESS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TWIN HAPPINESS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.