Hansel and Gretel

0

Hansel and Gretel e un joc de aparate din seria NetEnt inspirată din povești pentru copii, Fairytale Legends.

Slot video: Fairytale Legends: Hansel and Gretel

Furnizor: NetEnt

Tema: Literatură

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

Știți povestea fraților Grimm, nu? Hansel și Gretel urmau să fie duși în pădure de părinții lor, în timpul foametei, și lăsați să supraviețuiască acolo. Ei au auzit planul și au luat pietricele cu ei, lăsându-le pe potecă pentru a-și găsi drumul înapoi spre casă. Părinții, supărați, i-au dus și mai departe următoarea zi. Dar copiii nu au reușit să mai ia pietricele, ci doar bucăți de pâine, pe care le-au lăsat în urmă. Când au vrut să revină acasă n-au mai reușit, pentru că păsările din pădure au mâncat acele bucăți de pâine.

Povestea reală e foarte bine folosită și în joc. Începând cu grafica și fundalul jocului, de pădure; continuând cu simbolurile (Wild, Hansel, Gretel) și cu specialele. Foarte drăguț tot. Aparatul face parte din seria Fairytale Legends, de la NetEnt. Producătorul a mai făcut și păcănele dedicate Scufiței Roșii și Albei ca Zăpada. Găsiți recenzii și la jocurile alea aici.

Simboluri

Miza x40 e adusă de sigla Fairytale Legends, cel mai mare simbol din joc. Plăți mari au și Hansel și Gretel, iar mici sunt la pietricelele în diferite culori: roșu, galben, verde, albastru.

Speciale sunt Wild și Scatter. Wild e poteca acoperită de firimituri și porumbei și înlocuiește orice simbol; Scatter e cufărul și dă rotiri gratuite.

Cum câștigi la Hansel and Gretel

Sunt puține simboluri în joc. Doar 7, iar 4 dintre ele plătesc bine. Încasăm foarte des pentru un slot cu doar 10 linii de plată. De reținut și că simbolurile apar stivuite foarte des, așa că atunci când încasăm putem să ne așteptăm la mai multe linii câștigătoare. Încă un lucru important: există 10 paylines, și se ține cont de ele, dar nu e obligatoriu ca simbolurile să pornească de la prima coloană. Vei fi plătit și dacă ai simbolurile conform liniei dar pe coloanele 2-3-4 sau 3-4-5.

Sunt câteva mici secvențe care ne ajută în modul obișnuit. Hai să le luăm pe rând. De notat că sunt asemănătoare la toate jocurile din seria Fairytale Legends. Vedeți și recenziile lor (click aici).

Stacked Wild Re-Spin e o re-rotire de care beneficiezi atunci când Wild-ul apare stivuit. Wild-ul poate apărea oriunde pe ecran, dar stivuit numai pe coloanele pare. Când se întâmplă asta, rămâne blocat și acordă o re-rotire. Dacă apare un nou Stacked Wild (la re-rotire ele pot apărea doar pe coloanele 1 sau 5), ai o nouă re-rotire cu ambele coloane blocate.

Fairy Wonder Spin se declanșează aleatoriu. La startul unei rotiri, zâna va apărea pe ecran și va acorda câteva simboluri identice pe mijlocul ecranului. Între 5 și 9. Nu uita că la Hansel and Gretel plătesc liniile chiar dacă simbolurile nu pornesc de pe prima coloană. Deci fii sigur că vei ajunge la încasări bune.

Fairy Surprise se declanșează aleatoriu după o rotire în care nu încasezi nimic. Zâna apare din nou și transformă simbolurile de pe ecran într-un simbol de valoare medie, până când sunt suficiente de acel tip pentru a crea un câștig.

Fairy Wild Spin se acordă, la fel, aleatoriu. La începutul unei runde, zâna poate adăuga două coloane de Wild Stivuit pe ecran. În urma lor, se aplică și bonusul de Stacked Wild Re-Spin.

Până acum au fost doar mici bonusuri din jocul obișnuit. Pentru câștiguri mari avem 3 alte bonusuri. Acestea se activează la 3 Scatter-uri pe ecran. Simbolurile apar doar pe coloanele 1, 3 și 5. Dacă le ai pe toate 3, mergi în modul de bonus și acolo deschizi un cufăr. Din el afli și ce bonus primești, dintre următoarele opțiuni:

Rotiri gratuite: 10 rotiri jucate conform regulilor din jocul normal. Toate secvențele de mai sus rămân valabile.

Coin Win: câștigi instant miza x15.

Candy House Bonus: stilul de bonus „click and pick”. Ai un ecran plin de bomboane, dintre care vei alege 3. Fiecare bomboană ascunde o valoare de multiplicator. După ce ai ales cele 3, jocul îți va crea o dilemă: accepți un câștig din miză x media celor trei multiplicatori aleși, sau îți încerci norocul și alegi unul singur dintre ei, sperând că îl vei nimeri pe cel mai mare.

👉Joacă HANSEL AND GRETEL la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HANSEL AND GRETEL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.