Mirror Mirror

0

Mirror Mirror face parte din seria Fairytale Legends de la NetEnt și e inspirat din Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici.

Slot video: Fairytale Legends: Mirror Mirror

Furnizor: NetEnt

Tema: Literatură

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai norocoasă din țară?

Tu ești, Păcănica, nu știai?

Poate sunt, oglindă oglinjoară, dar nu prea la Mirror Mirror. Mă duc la altele. Chiar dacă ești o păcănea bine făcută, cum îmi place mie, cu grafică de top, cu tematică interesantă și cuprinsă în ideea jocului, tot nu m-ai îmbogățit…

Da, Păcănica, dar poate alții sunt mai norocoși în oglinda mea. Spune-le și lor despre modurile de bonus pe care le ofer, despre cât de frumos e fundalul jocului cu casa piticilor și cu Albă ca Zăpada, spune-le despre rotirile mele gratuite, spune-le că la mine toate drumurile duc la bani și că am 243 linii de plată… hai, te descurci tu.

Simboluri

Miza x15 la logoul Fairytale Legends, cel mai mare simbol din joc. Plăți mari la Albă ca Zăpada și la Regină; plăți medii la diamant și felinar; mici la cărțile de joc (9-A).

Speciale sunt oglinda și cutia. Cutia e Scatter și declanșează bonusul. Oglinda acordă o re-rotire destul de frumoasă. O detaliez mai jos.

Cum câștigi la Mirror Mirror

Avem All Ways, toate liniile de plată active. Suficient să fie simboluri identice pe coloane alăturate pentru a da un câștig, nu ne mai complicăm cu 10 linii. Problema e că-s foarte multe simboluri, și plățile nu-s atât de dese cum ar trebui la un joc All Ways. Avem, însă, destule secvențe și în jocul obișnuit, și la bonusuri.

Le luăm pe rând. De notat că sunt asemănătoare la toate jocurile din seria Fairytale Legends (Red Riding Hood și Hansel and Gretel).

Mirror Re-Spin e declanșat când ai pe ecran oglinda. Ea apare doar pe coloana din mijloc în jocul principal sau pe coloanele 1-3 la rotirile gratuite. Atunci când ai oglinda, ea se transformă într-un simbol mare: Albă ca Zăpada sau Regina. Simbolul ales rămâne blocat pe ecran și continuă cu mai multe re-rotiri, până când nu mai vine niciun astfel de simbol.

Fairy Magic  Spin se declanșează aleatoriu. La startul unei rotiri, zâna va apărea pe ecran și va acorda câteva simboluri identice pe mijlocul ecranului. Între 5 și 7.

Fairy Surprise se declanșează aleatoriu după o rotire în care nu încasezi nimic. Zâna apare din nou și transformă simbolurile de pe ecran într-un simbol de valoare medie, până când sunt suficiente de acel tip pentru a crea un câștig.

Fairy Mirror se acordă, la fel, aleatoriu. La începutul unei runde, zâna adaugă oglinda pe coloana din mijloc, declanșând secvența Mirror Re-Spin.

Până acum au fost doar mici bonusuri din jocul obișnuit. Pentru câștiguri mari avem 3 alte bonusuri. Acestea se activează la 3 Scatter-uri pe ecran. Simbolurile apar doar pe coloanele 1, 3 și 5. Dacă le ai pe toate 3, mergi în modul de bonus și acolo deschizi o cutie. Din el afli și ce bonus primești, dintre următoarele opțiuni:

Rotiri gratuite: 10 rotiri jucate conform regulilor din jocul normal. Toate secvențele de mai sus rămân valabile.

Coin Win: câștigi instant miza x15.

Mining Bonus: mergi cu piticii în mină. E plin de diamante, tu dai click pe ele și le alegi. Fiecare ascunde o valoare, iar acea sumă e direct în contul tău. Bonusul se oprește aleatoriu, atunci când „se strică târnăcopul”.

👉Joacă MIRROR MIRROR la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MIRROR MIRROR poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.