Red Riding Hood

0

Red Riding Hood e un joc de aparate NetEnt inspirat din Scufița Roșie. E o serie de trei astfel de sloturi, făcute după basme – Fairytale Legends.

Slot video: Fairytale Legends: Red Riding Hood

Furnizor: NetEnt

Tema: Literatură

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Fortuna, SportingBet, NetBet

Are unele serii geniale NetEnt. Una dintre preferatele mele e Universal Monsters, unde toate jocurile sunt inspirate din filme sau povești de groază. Alta foarte bună e Fairytale Legends. Din păcate, doar 3 jocuri, care seamănă destul de mult. Mirror Mirror (după Albă ca Zapada), Hansel and Gretel și Red Riding Hoot (Scufița Roșie). Marile atuuri ale jocurilor din serie sunt la design, capitol la care de fiecare dată NetEnt dă clasă competiției. La integrarea poveștii, unde, din nou, e top. Nu cred că am văzut vreun slot NetEnt care să pornească de la o poveste pe care să o uite pe parcurs, să folosească doar simboluri. Totul are legătură. Grafică, simboluri, bonusuri. Vorbind de bonusuri, sunt foarte multe în Red Riding Hood – sau în celelalte din serie.

Simboluri

Cea mai mare valoare o are (în toată seria) sigla Fairytale Legends. Aici e de miza x4 dacă apare pe toată linia de plată. Valori bune și pentru insignă, lacăt, floare și carte. Plăți mai mici la cărțile de joc, aici între 10 și A.

Două simboluri speciale: Scufița și cufărul. Scufița e Wild și înlocuiește orice simbol; cufărul e Scatter și declanșează bonusul.

Cum câștigi la Red Riding Hood

Sunt câștiguri NetEnt: dese dar mici, până când prinzi o specială sau un panou plin de simboluri mari. În timpul jocului obișnuit ai câteva secvențe foarte utile (sunt asemănătoare în toată seria Fairytale Legends). E vorba de următoarele:

Sticky Wild Re-spin: Wild-ul apare doar pe coloanele din mijloc. Dacă ai două astfel de simboluri pe ecran, ambele rămân blocate și se declanșează o re-rotire.

Fairy Magic  Spin se declanșează aleatoriu. La startul unei rotiri, zâna va apărea pe ecran și va acorda câteva simboluri identice pe, între 5 și 9.

Fairy Surprise se declanșează aleatoriu după o rotire în care nu încasezi nimic. Zâna apare din nou și transformă simbolurile de pe ecran într-un simbol de valoare medie, până când sunt suficiente de acel tip pentru a crea un câștig.

Fairy Wild Spin se acordă, la fel, aleatoriu. La începutul unei runde, zâna adaugă 3-4 Wild-uri pe mijlocul ecranului. După rundă, primești și re-rotirea din bonusul Sticky Wilds Re-Spin.

Pentru câștiguri mari avem 3 alte bonusuri. Acestea se activează la 3 Scatter-uri pe ecran. Simbolurile apar doar pe coloanele 1, 3 și 5. Dacă le ai pe toate 3, mergi în modul de bonus și acolo deschizi un cufăr. Din el afli și ce bonus primești, dintre următoarele opțiuni:

Rotiri gratuite: 10 rotiri jucate conform regulilor din jocul normal. Toate secvențele de mai sus rămân valabile.

Coin Win: câștigi instant miza x15.

Beware the Wolf Bonus: atenție mare la lup! Scufița merge în pădure și, în stânga sus, ai un fel de zar. Dai click pe el și numărul de acolo arată câți pași face Scufița. Poți ajunge pe spații care dau direct o sumă de bani, care dublează suma, care te întorc din drum (sau te duc mai departe), dar și peste pericole. Iar dacă ajungi la pericole, bonusul ia final și Scufița e mâncată de lup.

👉Joacă RED RIDING HOOD la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RED RIDING HOOD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.