Batman Begins

0

Batman Begins e din seria de păcănele PlayTech inspirate de Justice League și licențiate de DC, producătorul filmelor.

Slot video: Batman Begins

Furnizor: PlayTech

Tema: Muzică și Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, SportingBet, Fortuna, Betfair

Sunt două mega-serii de jocuri la PlayTech, toate cu jackpot: Age of the Gods și Justice League. Age of the Gods e una din seriile mele preferate; celelalte parcă nu-s atât de tari. Adică astea cu Batman, Superman și alți super-eroi. Batman Begins e făcut după filmul lui Christopher Nolan din 2005 și e printre jocurile de aparate de top din această serie. Pentru un slot de acțiune, modurile speciale sunt foarte mișto și grafica e destul de reușită. Avem 5 moduri de joc diferite, toate cu tematică ce provine din povestea filmului. Personajele din Batman Begins sunt și aici; cea mai mare plată e a lui Batman – evident.

Simboluri

Batman plătește miza x50, cea mai mare valoare din joc. Urmează personaje din film: Ras al Ghul, Dr. Jonathan Crane, Scarecrow, polițistul James Gordon și Bruce Wayne. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, 9 – A.

Simbolurile speciale sunt Wild-urile, de mai multe tipuri. Ai unul care apare în toate modurile de joc și apoi, pentru fiecare mod, unul suplimentar. Toate înlocuiesc orice simbol și, în funcție de modul în care ești, se vor extinde și pe alte spații. Batman poate deveni și el Wild dacă e pe spațiul din mijloc și se extinde pe toată coloana.

Cum câștigi la Batman Begins

Ai câștiguri bune cu Batman, dar Wild-urile sunt cele care te îmbogățesc în fiecare mod de joc.

Vei vedea deasupra ecranului un contor care îți numără de câte ori apar simbolurile necesare pentru a merge în alt mod de joc. De fiecare dată când un simbol apare pe spațiul din mijlocul ecranului, contorul crește cu 1. Ai următoarele moduri de joc:

The Temple: e cel în care începi și, ca să revii la el, ai nevoie de contorul cu Ras al Ghul. În acest mod de joc, Wild-ul special e cel cu trandafirul albastru și, atunci când apare, se extinde pe diagonală în 4 direcții. Practic, dacă îl ai pe un spațiu din mijloc, vei avea 4 Wild-uri în plus pe ecran. Altfel, dacă e pe margini, doar două.

Wayne Manor: modul în care ajungi cu ajutorul simbolului Bruce Wayne. Canistra de benzină de Wild-ul suplimentar aici și se extinde pe ecran, pe orizontală sau verticală, transformând toate simbolurile din direcția ei în Wild.

The Batcave: ajungi cu Dr. Jonathan Crane aici. Wild e Batmobilul și, când apare, declanșează re-rotiri. Simbolul se mută câte un spațiu în stânga ecranului, acordând re-rotiri până când dispare complet de pe ecran. Dacă în acest timp apar noi simboluri Batmobil, secvența se prelungește.

Arkham Asylum: aici te duce Scarecrow. Wild e semnalul cu care îl chemi pe Batman. În acest joc, înainte de rotire, acel simbol va fi pus aleatoriu pe ecran (în unul sau mai multe spații). Are și un multiplicator, ce poate ajunge până la x50.

The Monorail: modul de joc al lui Gordon. Microundele sunt aici Wild. Când apare, acel Wild ia cel mai mare simbol obișnuit din jurul lui și transformă, aleatoriu, alte simboluri mai mici în același simbol mai mare.

Pe lângă toate acestea, jocul are un Jackpot conectat la toate sloturile seriei Batman/Justice League, ce se acordă aleatoriu și are 4 nivele: Grand, Major, Minor și Mini.

👉Joacă BATMAN BEGINS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BATMAN BEGINS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.