The Dark Knight

0

The Dark Knight, parte a seriei Justice League de la PlayTech, e inspirat din cel mai tare film cu Batman apărut vreodată.

Slot video: The Dark Knight

Furnizor: PlayTech

Tema: Muzică și Film

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50 (Both Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, SportingBet, Fortuna, Betfair

Why so serious? Cred că The Dark Knight e unul dintre filmele pe care le-am văzut de cel puțin 10 ori. Nu mă plictisesc niciodată de Jokerul jucat de Heath Ledger. Fantastic film, fantastic personaj. Și nu doar el; Harvey Dent e la fel de tare iar Batman parcă nu-i atât de plictisitor ca de obicei. Slotul inspirat din film e pe măsură. Nu mi se pare extraordinară seria Justice League, dar la jocurile făcute după trilogia lui Nolan (Batman Begins, The Dark Knight și The Dark Knight Rises) parcă s-a lucrat mai bine. Aici avem re-rotiri, trei tipuri de rotiri gratuite, câștiguri bune și Jackpotul progresiv al jocurilor din serie.

Simboluri

Batman e eroul, dă miza x30 dacă apare pe toată linia de plată. Vin apoi Joker, Bruce Wayne, Rachel, Harvey Dent și James Gordon. Simbolurile mici sunt Q, K și A – cărțile de joc.

Simbolurile speciale sunt Wild și Bonus. Wild e logoul lui Batman și înlocuiește orice simbol. Sunt două simboluri Bonus: Batman și Joker. Primul apare pe coloanele 2 și 3 și declanșează The Dark Knight Free Games. Al doilea apare pe coloanele 4 și 5 și aduce Agent of Chaos Free Games. Dacă apar, în aceeași rotire, toate 4, atunci mergi la principalul bonus din joc, Gotham City Free Games.

Cum câștigi la The Dark Knight

Cu Batman și Joker, care apar de multe ori stivuiți. Sunt 50 de linii de plată, ecranul e 6×4, simbolurile sunt bune. Vei încasa des, dar nu sume uriașe. Ține minte și că liniile merg aici în ambele direcții, deci poți câștiga și de la dreapta la stânga.

Ziceam de Batman și Joker că apar stivuiți. Dacă se întâmplă asta, ai două mici bonusuri: re-rotirile. Batman Respins se acordă dacă îl ai pe Batman pe prima coloană, stivuit. Se aruncă moneda și, dacă apare Batman, are loc o re-rotire cu toate simbolurile lui blocate pe role. Dacă apare Joker, încasezi tot ce e pe ecran. Joker Respins funcționează exact invers. Pornește dacă e Joker stivuit pe ultima coloană, se aruncă moneda și apoi, dacă e Joker ai re-rotirea, dacă nu încasezi.

Câștiguri mari ai la cele 3 bonusuri.

The Dark Knight Free Games: Dacă ai bonusul Batman pe coloanele 2 și 3 primești 7 rotiri gratuite în acest bonus. Simbolul Batman devine și el un Wild și toate Wild-urile sunt blocate pe ecran până la finalul celor 7 rotiri gratuite.

Agent of Chaos Free Games: Pornește când ai bonusul Joker pe coloanele 4 și 5. Tot 7 rotiri gratuite, ca și la primul bonus, care nu pot fi prelungite sau continuate. În acest bonus vor apărea simboluri Joker uriașe, care pot acoperi mai multe spații, și acordă câștiguri mari de tot.

Gotham City Free Games: E bonusul cel mai greu de prins, ai nevoie de toate cele 4 simboluri Scatter pe ecran (și Batman, și Joker). În el sunt prezente ambele opțiuni de la primele speciale: Batman devine wild și se blochează pe ecran iar Joker poate apărea în unele simboluri uriașe. Dacă apare Joker pe spațiul unde era deja un Wild blocat, tot simbolul mare devine Wild, doar că nu mai rămâne blocat pe ecran după acea rundă.

Pe lângă toate acestea, jocul are un Jackpot conectat la toate sloturile seriei Batman/Justice League, ce se acordă aleatoriu și are 4 nivele: Grand, Major, Minor și Mini.

👉Joacă THE DARK KNIGHT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE DARK KNIGHT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.