The Dark Knight Rises

0

The Dark Knight Rises e inspirat din trilogia de filme cu Batman a lui Christopher Nolan și face parte din serie Justice League de la PlayTech.

Slot video: The Dark Knight Rises

Furnizor: PlayTech

Tema: Muzică și Film

Format: 5 coloane – 3-4 linii

Linii de plată: 576 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, SportingBet, Fortuna, Betfair

The Dark Knight a fost filmul-vedetă din trilogia lui Nolan și, părerea mea, și cel mai bun joc din seria de păcănele PlayTech. Slotul The Dark Knight Rises e ca filmul – bun, dar nu poți să nu-l compari cu predecesorul, și așa ți se pare un pic mai slab.

Ca și la restul din serie, tematica filmului e respectată bine, grafica e mișto, iar modurile speciale sunt multe și pline de acțiune. Ce e special aici: liniile de plată merg în toate direcțiile, avem All Ways, deci orice 2 simboluri identice aflate pe primele două coloane aduc un profit.

Simboluri

Batman plătește miza x25 dacă apare pe toate cele 5 coloane. Alte simboluri mari sunt Bane, Gordon, Batmobilul și motocicleta lui Bane. Plăți mai mici la cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e logoul Batman, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter-ul activează Fusion Reactor Bonus, de unde mergi la rotirile gratuite. Și el apare doar pe coloanele din mijloc.

Cum câștigi la The Dark Knight Rises

All Ways înseamnă câștiguri mici dar foarte dese. Încasezi dacă îl ai pe Batman de două ori pe ecran, dar nu va fi o sumă mare. Oricum, ajungi și la profituri bune, asta pentru că simbolurile principale apar stivuite. E vorba de bonusul The Fire Rises, care pornește când ai pe coloanele din mijloc un simbol cu valoare mare stivuit. În acel moment, prima și ultima rolă vor avea un singur simbol, acela fiind multiplicatorul, care îți va înmulți valoarea simbolurilor din mijloc.

Mega câștiguri vin la rotirile gratuite. Când ai 3 Scatter-uri pe coloanele din mijloc mergi la Fusion Reactor Bonus, o roată a norocului. Pe acea roată ai un număr de rotiri, un multiplicator și un Start. Lângă ea sunt Batman și Bane. Învârți roata și fiecare dintre personajele principale va primi numărul de rotiri gratuite și valoarea multiplicatorului care apar la ei. În momentul în care ajunge Start în dreptul unuia dintre ei pornesc și rotirile bonus. Aici trebuie să speri că el apare cât mai târziu, ca tu să prinzi un număr cât mai mare de rotiri sau al multiplicatorului.

Din acest bonus, dacă Startul e la Batman se activează The Dark Knight Rises Free Games. Joci numărul de rotiri primit de Batman iar simbolurile lui devin Wild-uri în acest bonus. Dacă îl ai pe Bane, joci numărul lui de rotiri (cu multiplicatorul aferent) iar Bane devine Wild. Bonusul lui se numește Born in Darkness Free Games. Dacă butonul de Start ajunge la ambele personaje vei primi Gotham City Reckoning Free Games, ambele simboluri devin Wild și tu joci numărul total de rotiri de la roata norocului.

Pe lângă toate acestea, jocul are un Jackpot conectat la toate sloturile seriei Batman/Justice League, ce se acordă aleatoriu și are 4 nivele: Grand, Major, Minor și Mini.

👉Joacă THE DARK KNIGHT RISES la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE DARK KNIGHT RISES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.