Top 5! Cele mai bune jocuri inspirate din filme și seriale

0

Atunci când un serial ajunge la ultimul sezon, cu toții avem dorința de a mai vedea cel puțin un episod; de a afla ce se întâmplă cu personajele noastre preferate și după încheierea poveștii. La fel și cu filmele – ne dorim ca favoritele noastre să aibă parte de continuări, iar seriile cele mai cunoscute nu ies vreodată din topuri. O bucurie la fel de mare poate fi și atunci când apar jocuri inspirate din ele. Chiar dacă nu putem „ține legătura” cu personajele pe micile sau marile ecrane, o putem face pe laptop, tabletă sau chiar pe telefon. De aceea vreau să vă prezint cele mai bune 5 jocuri din filme și seriale.

Top jocuri din filme și seriale – #1: Peaky Blinders

Serialul britanic „Peaky Blinders” a debutat în 2013 și a avut, până acum, 5 sezoane. Deși a avut un succes enorm, în special spre final, încă nu a fost confirmat că va exista o continuare. Serialul ia povestea reală a unei bande din orașul Birmingham, care conducea – în primele decenii ale secolului trecut – piața neagră a pariurilor, dar se ocupa și de furturi sau cămătării. Cu Cillian Murphy și Tom Hardy jucând două dintre cele mai îndrăgite personaje, Peaky Blinders s-a bucurat de o creștere constantă a audienței și de numeroase premii ale industriei, printre care și BAFTA.

Intră aici pentru a vedea imagini din joc și recenzia mea pentru Peaky Blinders!

Serialul a fost transformat în joc în august 2020, de către furnizorul Pragmatic Play. Cu personajele principale fiind cele mai valoroase simboluri, o coloană sonoră și un design care duc imediat în atmosfera serialului; are toate argumentele pentru a-i atrage pe fanii seriei. Totuși, nu se oprește aici. E un joc ideal și pentru fanii jocurilor de aparate, cu mai multe posibilități de bonus și câștiguri ce pot fi foarte, foarte mari.

DĂ CLICK AICI ȘI JOACĂ PEAKY BLINDERS!

#2: Narcos

La doi ani după debuturile House of Cards și Orange Is the New Black, Netflix a reușit din nou să creeze un serial extrem de palpitant prin Narcos. Inspirat din viața lui Pablo Escobar și cum a ajuns columbianul să fie regele drogurilor la nivel mondial, serialul ne arată atât perspectiva lui, cât și pe cea a agenților americani anti-drog. Pe parcursul celor 3 sezoane, Narcos ne face să simpatizăm cu Escobar – dar și să ne dorim să fie oprit mai repede – și ne arată cum marile carteluri columbiene încearcă să preia puterea absolută în Columbia. La fel ca Peaky Blinders, serialul a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv la Globurile de Aur!

Intră aici pentru a vedea imagini din joc și recenzia mea pentru Narcos!

NetEnt, principalul furnizor de păcănele online inspirate din filme și seriale, a achiziționat drepturile de imagine și a lansat jocul în 2019. Recunoscut și apreciat pentru grafica ultra-modernă și modurile speciale pe care le adaugă în jocuri, furnizorul nu a dezamăgit și a creat un slot pe măsura serialului. Cu Escobar în rol principal, dar și alte personaje importante transformate în simboluri cu plăți mari, jocul de aparate a recreat atmosfera care ne-a făcut să iubim serialul și a venit cu suficiente speciale și moduri de câștig, astfel încât distracția să nu fie stricată de scăderea băncii.

DĂ CLICK AICI ȘI JOACĂ NARCOS!

Top jocuri din filme și seriale – #3: Vikings

Încă un serial de mare succes inspirat din evenimente reale, de data aceasta creat de History Channel. Vikings urmărește povestea lui Ragnar Lothbrok, un simplu fermier care a ajuns să conducă Scandinavia datorită numeroaselor victorii în luptă. Serialul ne arată îndeaproape viața acestui erou viking, începând cu „afirmarea” lui ca un mare războinic și continuând, în ultimele sezoane, cu viețile fiilor lui. Vikings a debutat în 2013 și, în toamnă, este așteptată partea a doua a sezonului final. În fiecare an s-a aflat pe lista producțiilor apreciate de critici, adunând 12 nominalizări la premiile Emmy.

Intră aici pentru a vedea imagini din joc și recenzia mea pentru Vikings!

Slotul video a fost creat tot de NetEnt, cel mai bun furnizor de jocuri din filme și seriale, în 2018. Personal, îl clasez între cele mai bune păcănele pe care le-am jucat vreodată. Tema și atmosfera producției History Channel sunt prezente în slot, dar ce îl face foarte bun pentru jucătorii de aparate e numărul mare de posibilități de câștig. Sunt nu mai puțin de 4 speciale, toate oferind profituri mari; și, cel mai important, nici nu vin greu!

DĂ CLICK AICI ȘI JOACĂ VIKINGS!

#4: Jumanji

Cu încasări ce s-au apropiat de un miliard de dolari, Jumanji: Welcome to the Jungle s-a aflat în top 5-ul filmelor din 2017 la final de an. Urmărit de milioane de oameni în cinematografe și considerat de critici o surpriză extrem de plăcută, Jumanji a ridicat așteptările pe care le avem de la un film de aventură. Dwayne „The Rock” Johnson a condus distribuția din care mai fac parte Jack Black și Kevin Hart, aducând buna dispoziție și suspansul pe marile ecrane.

Intră aici pentru a vedea imagini din joc și recenzia mea pentru Jumanji!

Dacă filmul nu s-a putut lăuda decât cu încasări foarte mari, premiile venind doar la gale precum „Kids Choice” sau MTV Awards; jocul de aparate a cucerit Oscarul industriei! Lansat în 2018 de același furnizor NetEnt, Jumanji a fost declarat slotul anului 2018 la cele mai importante premii dedicate cazinourilor online. Chiar dacă nu sunt folosiți actorii din film, animalele sunt cele care umplu buzunarele și care creează modurile de joc speciale. Ca și la Vikings, aparatul are 4 speciale, toate venind des și cu încasări de top!

DĂ CLICK AICI ȘI JOACĂ JUMANJI!

Top jocuri din filme și seriale – #5: Gladiator Jackpot

Printre cele mai bune filme ale acestui secol, Gladiator a câștigat zeci de premii; reușind „tripla” Oscar-Globuri-BAFTA pentru cel mai bun film al anului 2000. Un adevărat clasic, lung-metrajul lui Ridley Scott are în rolurile principale doi grei ai industriei cinematografice: pe Russell Crowe și Joaquin Phoenix. Primul, în rolul generalului armatei romane care e nevoit să fugă și să ajungă gladiator după ce noul împărat, interpretat de Phoenix, cere asasinarea lui – speriat de cât de mult îl iubește poporul. Gladiator este o capodoperă pe care o putem vedea de zeci de ori, fără a ne plictisi, și pe care – dacă nu ați făcut-o deja – vă recomand să o urmăriți.

Intră aici pentru a vedea imagini din joc și recenzia mea pentru Gladiator Jackpot!

Jocul de aparate este cel mai vechi din acest top 5, fiind lansat în 2008 de către PlayTech, un furnizor cunoscut pentru păcănele cu jackpot. La peste 12 ani de la debut, Gladiator Jackpot rămâne unul dintre cele mai jucate sloturi video din lume, fiind o dovadă clară a popularității lui. Personajele principale din film sunt, așa cum era normal, simbolurile cu cele mai mari plăți ale slotului ce are pe fundal chiar Colosseumul. Câștigurile sunt foarte dese în el, chiar dacă nu sunt speciale multe. Marele atu al acestui joc inspirat din film e, însă, JACKPOT-ul. În aprilie 2020 a fost acordat cel mai mare jackpot din cei 12 ani ai slotului, în valoare de peste 3 milioane de dolari!

DĂ CLICK AICI ȘI JOACĂ GLADIATOR JACKPOT!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.